nlc.hu
Horoszkóp

Barátokra támaszkodó csillagjegyek

Csillagjegyek, akik jobban bíznak a barátaikban, mint szerelmükben

A következő csillagjegyek igenis jobban bíznak a barátaikban, mint a szerelmükben.

Normál esetben a szerelmünk a legfőbb bizalmasunk is, de vannak olyan csillagjegyek, akiknél ez nem így van.

Csillagjegyek, akik jobban bíznak a barátaikban

Fotó: Getty Images

Bika

Tagadhatatlan, hogy a barátságok különleges helyet foglalnak el a Bika szívében, akinek nagyon fontos a barátokkal töltött, órákon át tartó minőségi idő. A Bika szerelme vagy épp házastársa azonban rosszul érezheti magát, amikor rájön, hogy a Bikának a gyermekkori pajtásai vagy legjobb barátai fontosabbak a házasságukkal vagy a kapcsolatukkal szemben.

Oroszlán

Az Oroszlán mindig a társadalmi érvényesülésre törekszik, nagyon fontos számára, hogy elismerjék. Talán ez az oka annak, hogy baráti kapcsolatait nagyra becsüli, tiszteli. Az Oroszlán párja vagy házastársa gyakran kiakadhat azon, hogy ez a csillagjegy soha nem fogadja meg a tanácsukat, bezzeg a barátok észrevételeit mindig. Ennek részben az az oka, hogy az Oroszlán szívesebben tesz a barátai kedvére, mint a családtagjainak örömére.

Kos

A Kos szeret mindig a fókuszban, rivaldafényben lenni. Szeret a barátain segíteni, és nagyon élvezi, ha egy-egy segítségnyújtásért még dicséretet is kap. Amikor a Kos életébe betoppan a szerelem, nem szívesen hagyják el ezt a központi pozíciót, így, aki előfordulhat, hogy az új barátnak, vagy barátnőnek versenyezni kell a Kos szeretetéért és figyelméért a barátokkal szemben.
 

Ez is érdekelhet Csillagjegyek, akik utálják a szabályokat Megnézem

via

(Nyitókép: Catherine Falls Commercial/Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top