nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek titkokkal

Ezek a csillagjegyek titkolják megtakarításukat a házastársuk elől

Ezek a csillagjegyek szép kis megtakarítást rejtegetnek a házastársuk elől!

Egyes csillagjegyek hajlamosak hazudni házasságukban az adósságaikról vagy épp eltitkolt megtakarításaikról. 

Csillagjegyek, akik titkolják megtakarításaikat

Fotó: Getty Images

Bika

A Bika nagyon büszke, és utál pénzt kölcsönkérni.  Talán ez az oka annak, hogy amikor csak lehet, félretesznek egy kis pénzt, amiről senki sem tud. Nem osztja meg ezt a megtakarított összeget még a házastársával sem, mert az anyagi biztonság rendkívül fontos neki.

Mérleg

A Mérlegek titokban spórolnak, mert nem bíznak partnerük józan pénzügyi döntéseiben. A Mérleg mindig saját magában bízik a legjobban, és azon dolgozik, hogy egy biztos anyagi háttérrel bíró jövőt építsen. Ezt a megtakarított összeget pedig a nyugdíjas években szándékozik felhasználni. 

Rák

Míg a Rákok érzelmesek és empatikusak, anyagi kérdésekben fukarok és kifejezetten titkolózók is lehetnek. Büszkék arra, hogy képesek spórolni úgy, mintha nem lenne holnap, gond nélkül tudják csökkenteni a terveikhez szükséges kiadásokat. Egy azonban biztos: abban az esetben, ha nincs más megoldás, a Rák képes megválni a pénzétől, hogy szerettei segítségére siessen.

 

via

(Nyitókép: DBenitostock/Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top