nlc.hu
Horoszkóp

Hibák, amiket a Mérleg elkövet

Súlyos hibák, amit a Mérlegek elkövetnek egy párkapcsolatban

A Mérleg mindig diplomatikus és következetes szeretne lenni, de valahogy nem mindig jön össze.

A Mérlegek szeretik az egyensúlyt, de ennek megteremtése érdekében sokszor követelőzővé is válhatnak, ami rányomja bélyegét a kapcsolataikra.

Mérleg hibái egy párkapcsolatban

Fotó: Getty Images

Mindent túlgondolnak

A Mérlegek megvetik a nézeteltéréseket. Az egyensúlyra és az igazságosságra törekednek. Ennek eléréséhez sok energiát fordítanak, épp ezért eshet meg az, hogy átesnek a ló túloldalára, és mindent túlgondolnak. Elbizonytalanodnak, és ez frusztrációhoz vezethet a kapcsolataikban.

Sokat flörtölnek

A Mérlegek szeretnek flörtölni. A Mérlegek bárkivel képesek flörtölni, aki a látókörükben van. Annak ellenére, hogy épp kapcsolatban van, szüksége van egy önerősítésre. Igaz, egy kis flört még nem megcsalás, de okozhat kellemetlen perceket egy kapcsolatban, annyi biztos. Mérlegek, hagyjatok fel ezzel a rossz tulajdonságotokkal!

Állandóan irányítani akarnak

A Mérlegek mindig az egyensúlyra törekednek, amiért mindent megtesznek. Irányítóvá válhatnak, ha az egyensúly iránti igényük túl erőssé válik. Egy ponton befolyásolni akarják a környezetüket, hogy azok azt a döntést fogadják el, amit a Mérleg kigondolt. Ez nem minden szituációban működőképes, így könnyen kialakulhatnak a parázs viták.

via

(Nyitókép:  Getty Images/skynesher)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top