nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik nem alkalmazkodnak

Ezek a csillagjegyek nem hajlandók alkalmazkodni

Nincs mit tenni, ők ilyenek. És soha nem is fogják megérteni, hogy mi lehet ezzel a probléma. Mutatjuk, kikről van szó, és hogyan gondolkodnak.

A következő csillagjegyek maguk írják a szabályokat. Eszük ágában sincs alkalmazkodni, a saját törvényeik szerint működnek.

Alkalmazkodni nem szerető csillagjegyek

(Fotó: Getty Images)

Kos

A Kos úgy éli világát, mintha csak ő létezne. Fel sem merül benne, hogy alkalmazkodnia kellene másokhoz, őszintén szólva észre sem veszi, hogy ott vannak. Ő az első számú csillagjegy (vele kezdődik a zodiákus kör) ilyen a működésmódja, sosem fog megváltozni.

Szűz

A Szűz úgy gondolja, hogy ő mindent jobban tud. És mivel (szerinte) az ő rendszere mindenben a legjobb és leghatékonyabb, miért is kéne másokhoz alkalmazkodnia? Hiszen másoknak is jobb, ha egy tökéletes rendszer szerint történnek a dolgok. Valahogy így gondolkodik, ezért nem túl rugalmas.

Vízöntő

A Vízöntő a függetlenség mintapéldánya. Ha úgy érzi. alkalmazkodnia kell valakihez, azt a szabadsága lekorlátozásának éli meg. Ez pedig számára mindennél rosszabb, így biztosan nem választja ezt az opciót. Szerinte mindenkinek úgy lenne jó, ha a szabadságot és a függetlenséget választanák.

Ez is érdekelhet Kapkodó csillagjegyek Megnézem

(Nyitókép: Andreas Kuehn/Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top