nlc.hu
Horoszkóp

Kapkodó csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek mindig kapkodnak

Vannak olyan csillagjegyek, akik egyáltalán nem ismerik a „lassan, nyugodtan kifejezést”, ők ehelyett mindent gyorsan és kapkodva csinálnak. Mutatjuk, kik ők.

Kos

A Kos leginkább tényleg egy kosra hasonlít, azaz megy előre teljes erőből. Mindezt egyszerűen nem tudja lassan és átgondolva csinálni, mert az megtörné az energiáját. Gyorsan, erősen és ösztönből cselekszik, a lassú, átgondolós megoldásokhoz ő túl impulzív.

Kapkodó csillagjegyek

(Fotó: Getty Images)

Ikrek

Az Ikrek annyira kíváncsi és izgága, hogy legszívesebben több dolgot is csinál egyszerre. Ez néha persze túl sok neki, ezért mindig kapkodnia kell, hogy minden meglegyen. Meg igazából amúgy sem lenne türelme hosszan tötyörögni valamivel, mert fél, hogy akkor lemaradna valami másról, ami szintén érdekli.

Nyilas

A Nyilas mindent lelkesedésből csinál, az hajtja őt. Szeret elmélyülni azokban a dolgokban, amik érdeklik, de nem ragad le. Ha valamit lassúnak talál, azt hamar megunja, és ilyenkor oda a lelkesedés, ezt megelőzendő tehát mindig dinamikusan, kicsit kapkodósan cselekszik.

(Nyitókép: 10’000 Hours/Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top