nlc.hu
Horoszkóp
Csillagjegyek, akik híresek szerénységükről

Csillagjegyek, akik híresek szerénységükről

Ezek a csillagjegyek nagyon büszkék a sikereikre, de nem hangoztatják, csendben örülnek neki.

Bika

A Bikák szerények abban az értelemben, hogy tisztában vannak önmagukkal, tudják a helyüket a világban. Tisztában vannak a pozitív tulajdonságaikkal és az eredményeikkel, de a hibáikkal, kudarcaikkal is. Folyamatosan arra törekszenek, hogy jobbá váljanak, jobbá tegyék az életüket és a környezetüket, amelyben élnek.

Csillagjegyek és a szerénység

(Fotó: Getty Images)

Rák

A Rák szerény, főleg akkor, amikor a saját teljesítményéről és eredményeiről beszél. Nem kérkedik állandóan azzal, hogy mit ért el, vagy hogyan vett sikeresen egy akadályt. A sikereit nem titkolja, de nem is érez arra késztetést, hogy állandóan dicsekedjen velük.

Szűz

A Szűz is a szerények táborát erősíti, a természeténél fogva alázatos. Az sincs ellenére, ha az emberek földhözragadtnak gondolják. Folyamatosan másokat helyez saját maga elé, és bár büszke a teljesítményeire, soha nem arrogáns. A Szűz nem az újítók közé tartozik, helyette inkább ragaszkodik a jól bevált módszerekhez, amikről tudja, hogy működni fognak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top