nlc.hu
Horoszkóp
Ezek a csillagjegyek a szerénységet hírből sem ismerik

Ezek a csillagjegyek a szerénységet hírből sem ismerik

Töménytelen mennyiségű önbizalom következik!

Bika

A Bika imádja a fényűzést, a minőségi dolgokat, és meg is van arról győződve, hogy neki mindenből a legjobb jár. A kényelem és az esztétikum kifejezetten fontos a számára, így előszeretettel vesz fel márkás ruhákat, imádja a szép kocsikat és a lakása sem csak a funkcionalitást szolgálja. Persze ezért sok mindent meg is tesz, de azt, akinek nem futotta annyira, mint neki, nem biztos, hogy egy szinten kezeli magával, amit lehetetlenség nem észrevenni.

Beképzelt csillagjegyek

Fotó: Getty Images

Oroszlán

Az Oroszlán igényli, hogy elismerjék, sőt, inkább arra van szüksége, hogy csodálják. Habár ez a csillagjegy is dolgos, nem is igazán a tettei, az eredményei miatt várja el a csodálatot – számára magától értetődik, hogy már a puszta létezése is ajándék a világnak. Imád a figyelem középpontjában lenni, VIP kiszolgálásban részesülni, bárhol, bármikor. Sőt, hajlamos megsértődni, ha nem kap valamivel többet, jobbat, mint más – csak úgy, alanyi jogon.

Rák

A szuper érzékeny Rák imád tanulni, szereti a művészetet, és gyakran úgy érzi, ő egy igazán különleges ember, aki senkihez sem hasonlítható. Szeret elmélyülni az érzéseiben, a cselekedetei rendszerint érzelem vezéreltek, és ha valaki nem hajlandó az ő érdekeit, igényeit szem előtt tartani (és ezzel együtt a sajátjait háttérbe szorítani), akkor látványosan megsértődik. A Rák minden érzelmet maximálisan megél, és ami másnak túlzásnak tűnik, neki az a mindennapi élet természetes rendje.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top