nlc.hu
Horoszkóp
Ezek a csillagjegyek nagyon beképzeltek

Ezek a csillagjegyek nagyon beképzeltek

Rettenetesen el vannak foglalva magukkal.

Szűz

A Szűz meg van győződve arról, hogy mindig ő a legokosabb, legügyesebb, legintelligensebb. A Szűz el van telve önmagával, emellett nagyon jó hazudozó is, amit azért tesz, hogy megszerezze, amit akar. Nagyon jól játssza a szerepét, könnyen megtéveszt mindenkit. A tökéletességet keresi – tökéletes partnert, tökéletes házat, tökéletes munkát. Szólni nem lehet neki, a kritikát rosszul viseli.

Csillagjegyek, akik nagyon beképzeltek

Fotó: Getty Images

Bika

A Bika hajlamos azt hinni, hogy jobbat és többet érdemelnek, mint a legtöbb ember. Hiányzik belőlük az együttérzés képessége. Kiváló manipulátorok, képesek rávenni az embereket olyan dolgokra, amelyeket általában soha nem tennének meg. Óvatosnak kell lenni a Bika csillagjegy szülötteivel. Emellett órák hosszat tudnak beszélni magukról, megállás, és lélegzetvétel nélkül. 

Oroszlán

Az Oroszlánok annyira tele vannak önmagukkal, hogy nem nehéz beképzeltnek tekinteni őket. Őszintén hiszik, hogy a világ körülöttük forog, és ebben a világban ők bármit megtehetnek. Nagyon magabiztosnak tűnnek, de titkon bizonytalanok. Az Oroszlánok szinte bármit megtesznek, hogy kielégítsék vágyaikat, és nem érdekli őket, hogy ki sérül meg közben, csak a saját, önös érdekeiket nézik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top