nlc.hu
Horoszkóp

Önimádó csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek nagyon sokat gondolnak magukról

A viselkedésükre pedig minden okuk és magyarázatuk meg is van.

Kos

A Kos abban a hitben él, hogy neki mindenkor és mindenben igaza van. Nem érdemes vele vitatkozni, mert a verseny lehetőségétől csak még inkább formába lendül, neked meg a hajad hullik ki. Vitathatatlan, neki is van mire önteltnek lennie. A ragyogó megjelenése mellett villámgyorsan vág az esze, lelkes, céltudatos, energikus és nagyon sikeres csillagjegy. Kétségtelen, hogy munkájában nem találni rajta fogást, de még ha hibázna is, úgysem ismerné be, egyébként meg mindig pontosan tudja, mivel és hogyan magyarázza ki magát a kínos helyzetekből.

Beképzelt csillagjegyek

Fotó: Getty Images/Paul Taylor

Bika

Ha önteltségről esik szó, a Bika sem maradhat ki a listából. És nemcsak öntelt típus, meglehetősen erős a hiúsága is. Szó mi szó, keményen tesz a sikerért, ő a maga szerencséjének a kovácsa. Valódi pénzügyi zseni, bámulatos elme, aki imádja a luxust, a csillogást, de meg is keresi magának az árát. Miért is ne lehetne öntelt, sőt akár pökhendi, hiú és pimasz csillagjegy? Minden oka megvan rá, ő az, aki sosem tartja a markát, sosem kéri mások segítségét, inkább két lábbal áll a földön, és szorgosan teszi a dolgát.

Mérleg

A Mérleget inkább a balszerencse üldözi, önteltségből ugyanakkor ő sem szenved hiányt. Hogy mégis mire olyan büszke? A külsejére és bámulatos vonzerejére. A hódításhoz nem különösebben kell magát megerőltetnie, válogathat kedvére, hiszen előtte hever a világ. Tény és való, egészen egyedien bánik a külsejével, pontosan tudja, mit és hogyan hangsúlyozzon, és mi az, amivel könnyedén az ujja köré csavarhat bárkit. Akkor miért is ne szédülhetne el magától?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top