nlc.hu
Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy megkapja, amire vágyik

Ez a 3 csillagjegy megkapja, amire vágyik

A következő csillagjegyek mindent megkaphatnak, amire csak vágynak, a szerelemben vagy a munkában is.

Mindannyiunk életében vannak olyan időszakok, amikor minden szinte az ölünkbe hullik. A következő csillagjegyeknek kifejezetten jó időszakuk lesz.

3 csillagjegy, akiknek fantasztikus időszaka van

Fotó: Getty Images

Kos

A szerelemben ígérnek első sorban kedvező fejleményeket a bolygók. Ha szingli vagy, akkor most nem sokat kell várnod a társra, rövidesen megismerkedsz valakivel, aki lenyűgöz. Karrierterveid is jó irányt vesznek: ha a munkahelyi ranglétrán szeretnél előrelépni, most ahhoz is minden segítséget megkapsz az univerzumtól.

Mérleg

Munkahelyi ügyeidben eljött az ideje annak, hogy kezedbe vedd az irányítást! Bár egyébként sokat hezitálsz egy-egy döntés előtt, vagy mire rászánnád magad a cselekvésre, most ezzel nem lesz gondod, szinte azonnal képes vagy választani, és határozottan cselekedni.

Skorpió

Ebben a hónapban rád találhat az igazi. Ne egy futó kalandra számíts, hanem tartós kapcsolatra, mély érzelmi kötelékkel. A Skorpió sosem csak testiségre vágyik, hanem nagy szenvedélyre, de ez a kapcsolat minden vágyadat beteljesíti majd.

 
(Nyitókép: Getty Images/Karan Kapoor)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top