nlc.hu
Horoszkóp

Hűséges csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek rettentő hűségesek

Sziklaszilárdak, ami a hűséget illeti.

Érzékeny csillagjegyek révén eszükbe sem jutna olyat tenni, amivel megbánthatják a párjukat! A hűség mintapéldái a következő csillagjegyek.

A leghűségesebb csillagjegyek

Fotó: Getty Images

Rák

A hűtlenség ellentétes mindazzal, amiben a Rák hisz. Számára nagyon fontos a bizalom, mert nagyon érzékeny jegy és félti a szívét.  Amíg a Rák érzelmi szükségleteit kielégítik, amellett megbecsülik, értékelik, és biztonságban érzi magát a kapcsolatában, addig nem keres mást. Célja, hogy megtalálja lelki társát és örökké szeresse.

Skorpió

Ha a Skorpió biztos a szerelme hűségében, kész mindent megadni neki. Ha azonban megtörik a bizalma, akkor nagy pácba kerül az illető. Pontosan addig hűséges, ameddig a partnere, egy perccel sem tovább.

Bak

A Bak nagyon komolyan veszi a kötelezettségvállalást, és az egyik leghűségesebb csillagjegy. Alaposan megválogatja, hogy kinek adja a szívét. Olyan társat keres, aki jobbá teszi az életét, és segíti céljai elérésében. Amikor megtalálja ezt a személyt, onnantól az a személy lesz a világa, és senki más nem fogja érdekelni.

(Nyitókép: Getty Images/ Klaus Vedfelt)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top