nlc.hu
Horoszkóp

Szerelem a munkahelyen

Csillagjegyek, akik könnyedén beleszeretnek a munkatársukba

Előfordult már, hogy beleszerettél a munkatársadba? Viszonzatlan maradt?

A következő csillagjegyek könnyedén beleszeretnek a munkatársukba.

Csillagjegyek, akik a munkatársaikba szeretnek bele

Nyitókép: Getty Images

Kos

A Kos egy igazi tüzes jegy, aki ha megérzi, hogy a környezetében van egy szingli kolléga vagy kollegina, egészen biztos, hogy beveti magát. Legyen szó munkahelyi ebédekről, munkából való hazakísérésről vagy születésnapi köszöntőről. A Kos teljes mértékben beleveti magát az érzelmekbe. A kérdés, hogy kollégája ezt mennyire viszonozza. 

Ikrek

Az Ikrek megpróbálnak segíteni a csapat minden tagjának az irodában a feladataik elvégzésében. Beszédesek is a segítőkészségük mellett, ami igazán népszerűvé teszi őket a munkahelyükön. Gyakran randevúznak egy munkatársukkal, és tartós kapcsolatot is kialakíthatnak, aminek könnyedén lehet házasság a vége. 

Oroszlán

Az Oroszlánok szeretik, ha kollégáik és feletteseik nagyra becsülik őket a munkahelyükön. Mindig arra törekednek, hogy lenyűgözzenek mindenkit, hihetetlen népszerűek a munkamoráljuk miatt is. Gyakran keverednek egy-egy kalandba a munkatársaikkal, az Oroszlánok amúgy is imádnak flörtölni.

(Nyitókép: Getty Images/Image Source)

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top