nlc.hu
Horoszkóp

Hazudós csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek rengeteget hazudnak

Ők azok a csillagjegyek, akiknél lassan azt sem szabad elhinni, amit kérdeznek.

A következő csillagjegyek az átlagosnál is többet hazudnak. Érdemes résen lenni velük.

Csillagjegyek, akik szeretnek hazudni

Fotó: Getty Images/Peter Dazeley

Skorpió

Ez talán sokakat meglep, kivéve a Skorpiókat. Az igazság az, hogy nagyon szeretnek másokat manipulálni, és az egyik eszközük ehhez nem más, mint a hazugság. Ráadásul olyan mesterien űzik, hogy egyszerűen nem lehet kiszúrni, mikor ferdítik el a valóságot. Még saját magukat is meglepik azzal, hogy szemrebbenés nélkül képesek erre, és milyen hihetően teszik.

Ikrek

Az Ikrek jegyűek is tehetségesek a hazugság általi manipulálásban. A kommunikáció nagymestereként bármit belénk beszél, de kevésbé űzi olyan magas szinten, mint a Skorpió, és sokszor épp a túl sok beszéd buktatja le.

Halak

Igen, a Halak egy jószívű, érzékeny lélek, de ha valamit nagyon szeretne – akár elkerülni –, akkor hazudik. Pontosan tudják, mit kell mondaniuk, és miként tálalják azt, hogy szinte minden helyzetből kihozzák, amit akarnak. Meggyőzőbb hazudozók, mint az Ikrek és a Skorpió, de ritkábban hazudnak, mint az említett két jegy.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top