nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek legjobb tulajdonságai

Ezek a csillagjegyek legjobb tulajdonságai

Az asztrológia szerint ez a legjobb tulajdonságod! Te tudsz róla?
Csillagjegyek legjobb tulajdonsága

Kos 

Tele vagy szenvedéllyel és lelkesedéssel, de a legjobb tulajdonságod az, hogy minden körülmény között vállalod a felelősséget. Szereted a kezedbe venni az irányítást, és magad intézni a dolgokat.

Bika 

A környezeted imádja a nyugodt, kiegyensúlyozott természetedet. A végtelenségig képes vagy elhallgatni mások gondjait, segíteni nekik. Mindent a saját tempódban csinálsz, ezért is jársz mindig szerencsével.

Ikrek

Te vagy minden társaság szíve, aki kedves, közlékeny és jó hangulatot teremt. De a csodás kapcsolatteremtő képességeiden kívül van még egy kiemelkedően jó tulajdonságod: a tanulni vágyásod.

Rák  

Csodálatos barát, partner vagy éppen kolléga vagy, hiszen mindenkit szívesen meghallhatsz, és bármikor odatartod a válladat annak, akinek vigasztalásra van szüksége. Szeretsz másokkal törődni és gondoskodni róluk.

Oroszlán 

A legjobb tulajdonságod a vezetői képességed. Minden helyzetben képes vagy fényként ragyogni, erőt önteni másokba, és kivezetni őket a sötétségből.

Szűz 

Ha valakinek az életben segítségre lenne szüksége, annak téged kell keresnie. Természetesen nemcsak a szeretteiddel szemben vagy ilyen készséges, hanem bárki más is számíthat rád. A magánéletedben és a munkahelyeden is különösen értékelik ezt a tulajdonságot.

Mérleg 

Egyszerűen nem bírod elviselni, ha valakivel tisztességtelenül bánnak. Nagyon komolyan veszed az igazságszolgáltatást. Ez az a tulajdonság, amiért szeretnek téged.

Skorpió 

A Skorpióként az egész állatöv egyik legerősebb és legrugalmasabb jegye vagy. Ugyanakkor önbizalmat és határozottságot árasztasz, és semmi sem ijeszthet meg.

Nyilas

Neked jutott a „legőszintébb csillagjegy” cím. Sosem félsz kimondani az igazságot, hát még az érzéseidet. Ami a szíveden, az a szádon. Igaz, ez néha okoz némi konfliktust, de épp ezért szeretnek téged az emberek.

Bak 

A legtisztességesebb csillagjegy vagy, akiben nyugodt szívvel megbízhatnak az emberek. Te nem fogod átverni őket, és az ígéretedet is mindig betartod.

Vízöntő

Az állatöv legnagyobb újítója, feltalálója, felfedezője vagy. Folyton keresed a fejlődési lehetőséget és tele vagy innovatív ötletekkel. A másik erősséged szorosan kapcsolódik ehhez, ugyanis képes vagy másokat is arra ösztönözni, hogy változtassanak.

Halak 

Az emberek megbíznak benned, és szívesen fogadják bölcs tanácsaidat. Habár ez a legjobb a tulajdonságod, de sokan kedvelik álmodozó, fantáziadús, érzékeny, vidám és kedves természetedet.

via

(Nyitókép: Phamai Techaphan/Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top