Horoszkóp

1 tulajdonság, amitől meg kell szabadulnod a horoszkópod alapján

Minden csillagjegynek van olyan jellemzője, amitől ha megszabadulna, máris könnyebb lenne vele az élet. És persze ő is sokkal jobban érezné magát.

Emlékszel arra a kolléganőre, aki utolsó pillanatban, mindig lemondta a közös sörözéseket? Vagy arra a fickóra a büfében, aki soha nem bírta eldönteni, csirkés vagy pulykás szendvicset akar… Nos, ha nem szeretnéd, hogy az ismerőseidnek  ilyen emlékképei legyenek rólad, akkor nézz magadba, keresd a hibát, és kezdd el máshogy csinálni! És ne azzal törődj, hogy másoknak jobb lesz, hanem arra koncentrálj, hogyan leszel te magad ettől boldogabb. Csillagjegyed most ebben is segít.

gondolkodik

Foto: Unsplash

Kos – lobbanékonyság

Ha elégedett életre vágysz, akkor a lobbanékonyságodnak kell búcsút intened. Vagy legalább mérsékelni, amennyire csak tudod. Veled nem lehet előre tervezni. Egyik pillanatban még úgy gondolod, moziba mész, a másikban már máshova indulnál, aztán végül inkább otthon maradsz. Ezen kell dolgoznod, hogy ne légy ilyen impulzív. A hirtelen ötletek, változtatások a környezetedet igencsak felbosszantják, és a vitáktól, veszekedésektől te sem érzed jól magad. Tartsd magad a tervekhez, pláne, ha már megbeszélted valakivel, különben teljesen megbízhatatlannak tartanak majd.

Bika – türelmetlenség

Elképesztő türelmetlenséged a legcsúnyább vonásod. Amikor problémamegoldásról és lehetőségekről van szó, azt várod mindenkitől, hogy azonnal ugorjon, maximális erőbedobással. Az húz fel igazán, ha valakit kétszer kell megkérned, hogy cselekedjen.  Emiatt néha igazán irritáló alak tudsz lenni a barátaid és munkatársaid szemében. Adj időt másoknak, nem mindenki képes olyan gyorsan és tökéletesen teljesíteni, mint te. A türelem a boldogabb élet kulcsa lesz számodra. Amint képes leszel másokkal elfogadóbbá válni ezen a téren, magad is érezni fogod a változást.

Ikrek – bizonytalanság

Találd ki, mit szeretnél. És amikor kitaláltad, csináld is azt. Ne gondold meg magad folyton, oda-vissza. Az még hagyján, hogy apró dolgokban ilyen vagy, de képes vagy valakinek összetörni a szívét, mert egy nap úgy kelsz fel, hogy ja, őt valójában nem is szeretem. Következetlenséged teljesen összezavarja a környezetedet, és nagyon bosszantóvá válik egy idő után. Lehet, hogy te nem vetted még észre, hogy valójában hogyan viselkedsz. Ha nem akarod, hogy szánalmasnak tartsanak és elpártoljanak tőled, kezdj önvizsgálatba, és igyekezz változtatni.

Rák – kényszeres megfelelés

Túl jó vagy – de ez okozhatja a vesztedet. Abban a hitben élsz, hogy mindenkinek meg tudsz felelni, de ez egyszerűen lehetetlen. Amíg ezt az iszonyatos terhet hordozod magadon, mert ez a kényszer igenis teher, nem lehetsz igazán boldog. De felszabadult sem. Ráadásul ha szembesülsz vele, hogy nem mindenki fogadja tárt karokkal a kedvességedet, a saját sikertelenségednek éled meg. És szép lassan felemésztenek ezek a tapasztalások. Ne várj magadtól el olyan sokat, és fogadd el, nem válthatod valóra mindenki álmait. Ha ezt tudatosítod, boldog ember leszel.

(via HerWay)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top