nlc.hu
Horoszkóp

Bosszúálló csillagjegyek

Ne húzz ujjat a következő csillagjegyekkel, mert könnyedén megbánhatod!

Minden csillagjegyeknek van egy sötét oldala, de a következő három jegy rettentő gonosz és bosszúálló tud lenni.

Ezekkel a csillagjegyekkel jobb nem újat húzni, mert nagyon megbánhatod. Irtózatosan bosszúállóak.

Bosszúálló csillagjegyek

Fotó: Getty Images

Bak

Érzelmi ridegsége, az empátia hiánya miatt jóformán bármire képes lehet. Ráadásul, ha úgy érzi, neki van igaza egy adott szituációban, egyáltalán nem érez megbánást a tette miatt. Tudni kell róla, hogy a végletekig képes elmenni, hogy megvédje az érdekeit. Az sem segít, hogy hajlamos a hirtelen haragra, és a dühkitörés következtében szintén meggondolatlan tettekre szánhatja magát.

Halak

A mindig barátságos, segítőkész Halak hogy kerülhetnek ebbe a listába? Igazi meglepetések! Rájuk szokták mondani: soha nem gondoltam volna róla. Ugyanis bizonyos tekintetben időzített bombák. Nagyon sokáig képesek csendben tűrni, de ha egyszer betelik a pohár náluk, akkor kő-kövön nem marad.  A hirtelen haragtól vezérelve olyat tehetnek, ami után saját maguk is meglepődnek.

Skorpió

A Skorpiók hírhedtek a féltékeny, bosszúálló természetükről, amihez kiváló manipulációs képesség is párosul. Mindezt tovább súlyosbítja, hogy hajlamosak az agresszióra, adott esetben, ami a kezükbe kerül, azt könnyedén tudják a falnak repíteni. Nem érdemes hergelni őket.

(Nyitókép: Getty Images/Vicheslav)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top