nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek és meglepetés

Nagy meglepetés vár a következő napokban ezekre a csillagjegyekre

Nem voltál túl szerencsés az elmúlt időszakban? A következő csillagjegyeknek jó hírrel szolgálhatunk.

Mutatjuk, kiknek lesz okuk várni az előttük álló napokat! Ők igazán szerencsések lesznek:

Szerencsét hozó napok következnek

Fotó: Getty Images

Kos

A következő napokban minden fantasztikusan fog alakulni, olyannyira, hogy el sem hiszed. Az az lesz, hogy mindez túl szép ahhoz, hogy igaz legyen. A napokban lehetőséged adódik valóra váltani a vágyaidat, és jobbá teheted a szerelmi életedet a karriereddel együtt. Tárd a környezeted elé ötleteidet, mert kész mindenki támogatni és segíteni a megvalósításban.

Szűz

Az egyedülállók semmiképpen se maradjanak otthon, hanem menjenek társaságba, mert pont így ismerhetik meg az új szerelmüket! Amennyiben már van kiszemelted, semmi sem akadályozhat abban, hogy meghódítsd. Ha pedig van partnered, fellángol köztetek a szenvedély tüze, és a romantika határozza meg napjaitokat. Jól hangzik, igaz?

Halak

A bolygók állásának köszönhetően sorra valósulnak meg kisebb-nagyobb álmaid. Jóformán egyebet sem kell tenned, csak hangot adni vágyaidnak. Ha pedig valamibe mégiscsak erőfeszítést viszel, az sokkal jobban sikerül a vártnál. Mindennek a tetejében szerelem van a levegőben, ami úgy felrázza a párkapcsolatodat. A szinglik se aggódjanak, ők sem fognak unatkozni!

(Nyitókép:  CoffeeAndMilk/Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top