nlc.hu
Horoszkóp

Mérleg nő meghódítása

3 egyszerű mód, hogy meghódíts egy Mérleg nőt

A Mérleg nő mindig az egyensúlyt keresi az életében, és azt várja partnerétől, hogy minden tekintetben őszinte legyen vele.

A Mérleg nők általában ha megszeretnek valakit, akkor azt erős szerelemmel szeretik, és stabil érzelmi kapcsolatot keresnek. Hogy lehet őket meghódítani? Az asztrológia segít!

Egyenes út a Mérleg nők szívéhez

Fotó: Getty Images

Légy nagyon udvarias velük

Ha egy Mérleg nőt szeretnél megszerezni, soha ne legyél ellenséges vagy bunkó. A legtöbb Mérleg nem szereti a vitákat és elriasztják őket, ha valaki túl indulatos. Tisztelik az embereket, és cserébe elvárják, hogy őket is tiszteljék. Mindig udvariasak és kedvesek, így ha szeretnél meghódítani egy Mérleg nőt, te is legyél az.

Fontos a jó ápoltság

A Mérleg nő eleganciát és kecsességet áraszt, és ezt elvárja egy férfitól is. Egy Mérleg nőnek fontos, hogy a választott férfi akkor is jól fessen, stílusos legyen, amikor leugrik az edzőterembe edzeni.  A fizikai vonzalom továbbra is nagyon fontos helyet foglal el egy Mérleg nő életében.

Fordíts rá extra figyelmet

Egy Mérleg nő értékeli, ha extra figyelmet kap. Nagyon díjazza, ha valaki mindent megtesz azért, hogy különlegesnek érezze magát. Próbáljatok ki új dolgokat együtt, randizzatok, tartsátok fent a tüzet. Ha egy Mérleg nőt szeretnél meghódítani, akkor kreatívnak is kell lenned.

via

(Nyitókép:  Morsa Images/Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top