nlc.hu
Horoszkóp

Agresszív csillagjegyek a munkahelyen

Ez a 4 csillagjegy elviselhetetlen tud lenni a munkahelyén

Vannak olyan csillagjegyek, akikkel jobban tesszük, ha nem állunk le vitázni, mert jó eséllyel mi húzzuk a rövidebbet. Elmondjuk, kikkel érdemes vigyáznod!

Minden munkahelyen van legalább egy olyan kolléga, akit sokkal szívesebben látnánk egy másik bolygón, mintsem az irodában. Ezek a csillagjegyek tesznek azért, hogy ne ők legyenek a legnépszerűbbek a munkatársaik körében.

Két nő vitatkozik

Velük érdemes résen lenned!
(Fotó: Getty Images)

Rák

Az érzelmes Rák kifejezetten haragtartó, amit könnyen kivívhat, hiszen gyakoriak a hangulatingadozásai. Emiatt néha nem is mérik fel jól a helyzeteket, és ha úgy érzik, kihasználják őket, akkor képesek pokollá tenni annak az életét, akiről azt gondolják, ártott nekik.

Kos

A harcos Kosnak sem kell a szomszédba mennie egy kis bosszúért. Ő az, aki ki van élezve a konfliktusokra, és sokszor már egy pillantás is elég, hogy feltüzeld a Kost. Mielőtt bármilyen kényes témát szóba hozol egy Kosnak, gondold végig kétszer is, milyen szavakat használsz, milyen hangsúllyal, mert könnyen céltábla válhat belőled a Kos szemében.

Skorpió

Ha egyszer magadra haragítasz egy Skorpiót, akkor készülj fel arra, hogy folyamatosan résen kell lenned. Mivel nagyon nehéz rajtuk kiigazodni, nem lesz egyszerű dolgod, és még akkor sem lankadhat a figyelmed, amikor épp a szemedbe mosolyog – bármikor jöhet egy végzetes csípés, ami után meg sem tudsz majd szólalni.

Ikrek

Az Ikrek alapvetően egy barátságos, kedves jegy, de nem felejt. Talán, úgy tűnhet, hogy már túltette magát egy-egy nézeteltérésen, de valójában sokéig dédelgeti a sérelmeit, és ha lehetősége van, megtorolja. Nem a nyílt konfrontációnak, de hidd el, nem tudod nem észre venni, ha egy Ikrek rád száll.

via

Tudj meg még többet a csillagjegyekről!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top