nlc.hu
Horoszkóp

Nyilvános pucérkodás

Ezt jelenti, ha álmodban nyilvános helyen ruhátlanul jelensz meg

Elmondjuk, mit jelent, ha álmodban egy nyilvános helyen, fontos eseményen ruhátlanul jelensz meg.

Egy kiállítótérben vagy. Vagy egy nyüzsgő főtéren. Vagy a munkahelyed tárgyalójában, és tudod, hogy neked kell majd beszámolnod az értekezleten. Minden normálisnak tűnik, senki nem néz rád furcsán, vagy ilyesmi. Egyszer csak mégis észreveszed, hogy anyaszült meztelen vagy.

Ezt jelenti, ha azt álmodod, meztelen vagy

Fotó: Getty Images

Ismerős, ugye? Ez a visszatérő álom nagyon gyakori – különböző forgatókönyvek, terek, helyzetek épülhetnek a fő motívum, azaz a publikus pucérság köré. Azt azonban kevesen tudják, mit is jelentenek ezek a mentális képek.

Valószínűleg nem azt, hogy leküzdhetetlen vágy ébredt bennünk a köztéri meztelenkedés felé. A pszichológusok nagy része egyetért benne, hogy ebben az álomban valamiféle szégyenérzet manifesztálódik, olyasmi miatt, amit a körülöttünk lévő emberek nem tudnak rólunk. Más szakemberek szerint az álom kisebbségérzetre utal, vagy arra, ha elhanyagoltnak éreztük magunkat valamikor a közelmúltban. 

Teljesen általánosítható jelentések persze nincsenek, még egy ennyire általános álom esetében sem. Álmaink mindig a belső folyamatainkból, szubjektív élményanyagunkból táplálkoznak !

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top