nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek az Ikrek havában

Csillagjegyek, akik kikészülnek az Ikrek havában

A változások jócskán megnehezítik most az életedet. A horoszkóp segít felkészíteni a lelkedet.

Ha te is e jegyek valamelyikében születtél, vagy az aszcendensed áll az egyikben, a horoszkóp szerint nehezebb időszakra, és több kihívásra kell most számítanod. 

Kikészíti az Ikrek hava ezeket a csillagjegyeket

Fotó: Getty Images

Rák

Az Ikrek jegyében járó három bolygó az előtted álló hetekben a karmát aktiválja. A továbblépéshez meg kell bocsátanod magadnak és mindenki másnak, aki a múltban fájdalmat okozott neked. Figyelj még erősebben a megérzéseidre, hiszen az mind a tudattalanodból tör a felszínre, és nagyon fontos üzenetet közvetít. Talán vannak még lezáratlan kapcsolataid, amelyeket érdemes már lezárni magadban, elköszönni a másiktól végérvényesen. Egyre jobb lehetőségek várnak rád hamarosan, de erre előbb teljesen fel kell készülnöd. Az Ikrek havában megteheted…

Skorpió

Kedves Skorpió! Csupán azért, mert tudsz egy-két dolgot a szeretetről, még nem jelenti, hogy ne fejlődhetnél benne. Lehet, durván hangzik számodra, de a retrográd Vénusz kinyitja most Pandora szelencéjét, és bizony komoly kihívások elé állít téged. Komoly felismeréseket tehetsz az Ikrek havában, de az is lehetséges, hogy fájdalmas döntéseket kell hoznod. Ez az átalakulás ideje, és te ebben különösen jó vagy. Tedd a kezedet a szívedre: mindig meg kell tapasztalnod a mélypontot, hogy újult erővel építsd fel az életedet, nem igaz?

Halak

Ha visszatekintesz a gyermekkorodra, fel tudod idézni, hogyan beszéltek veled a szüleid, a felnőttek? Mit gondolsz a nyugalomról, a biztonságról? Vajon ki tudod mondani, mire vágysz a lelkedben? Ezekre a kérdésekre érdemes magadban keresni a válaszokat. Az Ikrek hava az otthonodra, a családra, a gyökerekre nyomja rá a bélyegét. Szinte biztosan át kell értékelned a szüleiddel való kapcsolatodat. Ha problémáitok lennének, akkor főleg… Itt az ideje, hogy kibeszéljétek magatokból a sérelmeket. Már nem nem úszhatsz el a konfliktusok megoldása elől. Hidd el, sokkal könnyebb most tisztázni a félreértéseket, mint korábban bármikor.

 
(Nyitókép: Getty Images/scaliger)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top