nlc.hu
Horoszkóp

Csillagejgyek, akik szeretnek kockáztatni

Csillagjegyek, akiknek lételemük a kockáztatás

Egyszerűen lételemük veszélyesen élni.

Ezek a csillagjegyek szinte sportot űznek a kockázatvállalásból és minden percét élvezik.

Kockázatvállaló csillagjegyek

Fotó: Getty Images

Oroszlán

Az Oroszlánok született vezetők, így nem félnek attól, hogy az élre álljanak és járatlan utakat járjanak be. Imádják a teátrális megnyilvánulásokat és a drasztikus fordulatokat, amikor pedig senki más nem volna hajlandó kockáztatni, ők akkor is megteszik. Élteti őket az izgalom, az adrenalin és két megoldás közül mindig a kockázatosabbat választják. Még akkor is, ha nem feltétlenül éri meg.

Nyilas

A Nyilasok született kalandorok, akik mindent élményként és tanulási folyamatként fognak fel, miközben úgy érzik, nincs sok veszítenivalójuk. Tipikusan olyan emberek, akik szeretnek a tűzzel játszani, csak azért, hogy lássák, meddig mehetnek el. Az óvatosság távolról sem jellemző rájuk. Ha pontosan tisztában vannak azzal, hogy egy adott helyzet kockázatokat rejt, az sokkal inkább motiválja őket, mintsem hogy eltántorítaná.  

Ikrek

Az Ikrek gyakran hoznak ellentmondásos döntéseket, amikor pedig tanácstalanok, hogy két lehetőség közül melyik mellett döntsenek, nagy valószínűséggel a kockázatosabbra esik a választásuk. Jellemző rájuk, hogy ha elégedetlenek egy élethelyzettel, hirtelen minden borítanak és úgy vágnak neki az ismeretlennek, hogy közben minden hidat felégetnek maguk mögött. Az átgondolatlan, elhamarkodott cselekedeteik azonban gyakran negatív következményekkel járnak. 

 
(Nyitókép: Getty Images/Richard Drury)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top