nlc.hu
Horoszkóp

Szószátyár csillagjegyek

Csillagjegyek, akikből ömlik a szó

Ezekből a csillagjegyekből ömlik a szó!

Ezek a csillagjegyek sokszor nem veszik észre, hogy már untatják a közönségüket, vagy éppen olyan információkat kotyognak ki, amikről jobb lett volna hallgatniuk.

Csillagjegyek, akik nagyon sokat beszélnek

Fotó: Getty Images

Ikrek

Az Ikrek nemcsak szeret beszélni, de ő nagyon profi a kommunikációban. Szinte folyamatos közlési kényszere van, amikor nem tudja kifejezni magát, türelmetlenségében felrobban. Ha véleménye van, annak hangot is ad, a vitákban pedig fáradhatatlanul érvel az igaza mellett. Imádja a pletykákat, időnként olyasmit is kifecseg, amit nagyon nem kellett volna.

Mérleg 

A Mérleg hiperközlékeny csillagjegy, szerinte mindenkinek joga van a tudáshoz, az információhoz. Mindez természetesen addig nagyon szép és jó, amíg nem tesz közhírré olyan titkokat is, amiket bizalmasan mondtak el neki. Márpedig vele is megesik, hogy olyasmit is kikotyog, amit jobb lett volna inkább magában tartani.

Oroszlán

Az Oroszlánt általában élvezet hallgatni, mert érdekesen és szórakoztatóan mesél, de azért nála is eljön az a pont, mikor sok lesz belőle. A gond, hogy ő egyáltalán nem érzékeli, mikor illene már a többieket is szóhoz engedni, és inkább úgy próbálja magánál tartani a mikrofont, hogy még tovább színezi a történeteit.

via

 
(Nyitókép: Getty Images/Hinterhaus Productions)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top