nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek öreg lélekkel

Csillagjegyek, akikben öreg lélek lakozik

Több mint valószínű, ők azok, akikben öreg lélek lakozik, akik az előző életek tapasztalataival és bölcsességével gazdagítják a személyiségüket, világlátásukat. Te is köztük vagy?

Ezek a csillagjegyek erősen kapcsolódnak az univerzumhoz, és a spiritualitás is mélyen érdeklik őket.

Öreg lélek csillagjegyek

Fotó: Getty Images

Bak

A Bak egészen gyerekkora óta úgy érzi, van mit tanítania másoknak. Ezért bármilyen furcsán is fest, gyakran a nála idősebbek is tőle tanulnak, és nem fordítva. A tudását képes emészthetően, érthetően átadni, ezért kiváló és megbecsült tanár, sőt öreg lélekként akár spirituális mester is válhat belőle.

Vízöntő

A Vízöntő egybegyúrja a korábbi életek tapasztalatait az intuícióival – így viszi előre a világot. Lehet, haladó szelleme miatt minden korba nehezen illeszkedik be, mégsem tesz le arról, hogy az ötleteivel jobbá tegye a környezetét, és élhetőbb világot teremtsen.

Halak 

A Halak a zodiákus utolsó csillagjegye, így valójában a másik 11 jegy összes tapasztalatát cipeli a vállán. Ez a sok tudás mégsem terhes a számára, inkább még nyitottabbá teszi őt. Olyanná, aki képes minden apró újdonságra rácsodálkozni, aztán valódi poéta módjára áradozni róla.

via

 
(Nyitókép: Getty Images/sarayut Thaneerat)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top