nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akikkel nem könnyű

Ezekkel a csillagjegyekkel néha nem is olyan egyszerű az élet

Időnként nem egyszerű velük az élet.

Alapvetően kedvesek, szerethetőek, de vannak időszakok, amikor igazi pokol velük az élet.

Csillagjegyek, akikkel nem egyszerű az élet

Fotó: Getty Images

Bika

A Bika elviselhetetlenül makacs és csökönyös tud lenni. Pedig ő az egyik legkedvesebb, legszerethetőbb csillagjegy, de amikor valamit a fejébe vesz, képtelenség meggyőzni annak az ellenkezőjéről. Meggyőződése, hogy csak ő tudja a tutit, és kétségtelenül csak neki lehet igaza. Az is igaz, amihez ragaszkodik, azt a célját meg is valósítja.

Ikrek

Az Ikrek az egyik legértelmesebb, legokosabb csillagjegy, de könnyen problémája akad, amikor döntést kell hoznia. Addig húzza-halogatja a döntést, amíg csak teheti, vagy amíg valaki más dönt helyette. Persze még jobb, amikor az élet úgy hozza, hogy magától megoldódik a gondja. Mondhatni rémesen bizonytalan és döntésképtelen. Ilyenkor pedig vele sem egyszerű az élet.

Szűz

A Szűz természetéből fakadóan mindenkor a legjobbra törekszik. Hajlamos mindent és mindenkit kritizálni, és szinte képtelenség megfelelni neki. Folyton elégedetlen és frusztrált, rendkívül undok tud lenni. Hajlamos lehet belekötni a többiekbe, és szó szerint a kákán is csomót keresni. Amikor ezt az oldalát hozza, vele sem könnyű együttműködni.

Skorpió 

A Skorpió kisugárzása magával ragad. Ellenállhatatlan tud lenni, de éppen ezért olyan veszélyes is. Képtelenség a lelkébe látni, míg ő röntgenként lát át a többieken. Sosem tudni, mit gondol valójában, mert mást mutat és mást is mond. Aztán csak később derül ki, mi lapul a mélyben, és mit rejteget annyira magában. Ezt az oldalát ne akard megismerni.

 
(Nyitókép: Getty Images/sarayut Thaneerat)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top