nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek és a siker

Ezeknek a csillagjegyeknek várniuk kell a sikerre

Ezeknél a csillagjegyeknél lehet, hogy csak valamivel később üt be az elsöprő siker, aminek hátterében leginkább a saját félelmeik, kétségeik, bizonytalanságaik állnak.

Bika

A Bika nagyon nem viseli, amikor sürgetik. Ő az élet minden területén lassú, megfontolt lépésekkel halad előre. A munkájában sem szereti túlhajtani magát, mindig igyekszik időt találni a pihenésre. Tudja, hogy a kiégéssel nem járna jól, ezért inkább türelmesen, lassan tart a célja felé ahelyett, hogy egyetlen éjszaka alatt akarná megváltani a világot.

Csillagjegyek, akiknek később jön a siker

Fotó: Getty Images

Rák

A Rák, még ha rendelkezik is karrierista ambíciókkal, a családalapítást általában a munkája elé helyezi. Számára az elsődleges siker, amikor megtalálja élete párját és családot alapít. Ezért lehet, hogy a karrierjével csak később kezd el foglalkozni, az is lehetséges, csak azután, hogy kirepültek a gyerekek.

Skorpió

A Skorpió vérében van a versenyszellem, mégis tisztában van vele, az igazán jó befektetések időigényesek. Az olyan projektekre, melyekben csak rövid távú sikert vagy lehetőséget lát, nem is pazarolja az energiáját. Ő minden lépésével jóval a versenytársak előtt jár, mert elsősorban a gyümölcsöző és rendkívül sikeres jövőre fókuszál.

via

 
(Nyitókép: Getty Images/James O’Neil)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top