nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek és a kommunikáció

Csillagjegyek, akik csak a saját hangjukat akarják hallatni

Ők nem éppen a legjobb hallgatóság.

A Nyilas folyton fecseg

A Nyilas imád beszélgetni, ezért amikor csak lehetősége nyílik, azonnal magáról beszél.  Igazság szerint annyira érdekesek a történetei, hogy mindenki szívesen hallgatja az élménybeszámolókat, a saját sztori pedig már nem is tűnik annyira izgalmasnak. Még csak haragudni sem lehet rá, pedig ő sosem hallgatja végig a többieket.

Csillagjegyek, akik folyton fecsegnek

Fotó: Getty images

A Kos figyel is meg nem is

Az a baj a Kossal, hogy miközben hallgat téged, még ezer más dologgal is foglalkozik. Takarít, a telefonját nyomkodja, fél szemmel lesi, mennyit ettél az ételből, amit kínált. Érdekli, amit mondasz, de képtelen csak rád koncentrálni. Megoszlik a figyelme, és néha éppen a lényeg sikkad el. Miközben beszélsz, ő már továbbgondolta, amit mondasz. Mindig fogalmazz egyszerűen és érthetően, mert a körmondatokat képtelen kivárni, biztosan közbevág, és másfelé tereli a beszélgetés fonalát.

A Bika a válaszon mereng

A Bika nem szereti a hibákat, a társalgásokban sem. Így ahelyett, hogy rád figyelne, már előre az alaposan megfogalmazott és kigondolt válaszon elmélkedik. Könnyen lehet, hogy radarja nem is fogja fel a mondandód finom utalásait és árnyalatait, cserébe viszont jól átgondolt válaszra számíthatsz. Ha sikerül feloldani a frusztrációit, belőle egészen jó hallgatóság válhat.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top