nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek és a segítség!

Csillagjegyek, akik segítenek a bajban

Mindenkinek, akinek segítségre van szüksége, ezek a csillagjegyek ott teremnek!

A következő csillagjegy szülöttei azok, akik nemcsak megértik és átérzik a problémádat, hanem segítenek is.

Csillagjegyek, akik segítenek

Fotó: Getty Images

Rák

A Rákok profi vigasztalók, de nem csak a szavak szintjén segítenek. Ha a tettek mezejére kell lépni, ők ott vannak, és melletted állnak, segítenek, amiben csak tudnak. Hajlamosak arra, hogy előbb sietnek a te megmentésedre, minthogy a saját problémájukkal törődnének – pláne, hogy néha észre sem veszik: nekik is lehet gondjuk, bajuk.

Különösen érzékenyek a családjuk és a hozzájuk közel állók ügyes-bajos dolgaira, és mindent megtesznek, hogy megoldják azokat. A Rák figyelmes hallgatóság, és szerettei terhét hajlamos átvenni. Az egyik legempatikusabb jegy lévén érzékeny természetük segít ráhangolódni a másikra, sőt, nem egyszer mások érzelmeit a sajátjukként élik meg.

Vízöntő

A Vízöntők humoros, könnyed emberek, de emellett igazi segítők, ezen jegy szülöttei azok, akik mindig ott lesznek melletted. Mindent elkövetnek azért, hogy az, akinek segítségre van szüksége, mihamarabb megkapja. A feladatot persze nem bízzák másra, ők az elsők között ott teremnek, és feltérképezik a lehetőségeket, és rendszerint nem a megszokott megoldási módokat preferálják. Ha egy Vízöntő siet a segítségedre, új nézőpontból vizsgálja meg a problémát, és eddig még nem ismert, ki nem próbált megoldási alternatívákat hoz be a képbe. Önzetlen segítségükkel és kreatív hozzáállásukkal rendszerint sikerre viszik a dolgokat.

Bak

A Bakok elsőre zárkózottnak tűnnek, azonban, ha segítségre van szükséged, biztos lehetsz benne, hogy számíthatsz rájuk. Megbízhatók, önzetlenek és végtelenül türelmesek. Mindig szem előtt tartják, hogy mi a jó neked, és aszerint igyekeznek segíteni. Azon túlmenően, hogy a Bakok rendkívül önzetlenek, azt tudnod kell, hogy ha úgy érzik, nem tudnak segíteni, megmondják. Nem akarnak áltatni senkit, így biztos lehetsz benne, hogy ha egy Bak segít, akkor hisz is abban, hogy képes megoldani.

(Nyitókép: Getty Images/Andriy Onufriyenko)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top