nlc.hu
Horoszkóp

A Szűz csillagjegyűek három arca

A Szűz csillagjegyűek három arca

Melyik jellemzésben ismersz magadra a leginkább?

Ahogyan minden csillagjegynek, így természetesen a Szűznek is három különböző, sőt akár egymástól eltérő típusát különbözteti meg az asztrológia a három dekád szerint.

Születési dekádok a Szűz csillagjegyben

1. dekád: augusztus 24. – szeptember 2.
2. dekád: szeptember 3. – szeptember 12.
3. dekád: szeptember 13. – szeptember 23.

Szűz csillagjegy sok arca

Fotó: Getty Images/sarayut Thaneerat

1. dekád: A menedzser Szűz

Ismersz olyan szülőt, aki nemcsak a saját karrierjét kormányozza biztos kézzel, de emellett a gyerekei, sőt az egész családja útját is határozottan egyengeti? Ja, és emellett még a háztartásra és a saját hobbijaira is marad ideje? Ha igennel válaszoltál, ez az ismerősöd szinte biztosan a Szűz jegyének első dekádjában született. A multitasking, avagy egyszerre több feladat végzése a Szűz egyik legjellemzőbb tulajdonsága, számára ugyanis teljesen természetes, hogy egyszerre ezer dologgal foglalkozik, és mégsem esik sok szék között a pad alá. Irigylésre méltó, igaz?

2. dekád: A bölcs remete Szűz

Ez a Szűz típus valójában a Föld gyermeke. Él-hal ugyanis a természetes gyógymódokért, szerinte a gyógynövények mindenre megoldást nyújtanak, nem mellesleg elkötelezett környezetvédő. Hozzá bármikor fordulhatsz, ha ősi bölcsességeket, természetes háztartási praktikákat tanulnál.

3. dekád: perfekcionista Szűz

Ki ne emlékezne arra a jelenetre, amikor Az ördög Pradát visel maximalista és kőkemény Mirandája felhúzott szemöldökkel kérdezi a beosztottaktól: „Miért nincs senki készen?” Na, pontosan erre számíts a harmadik dekádos Szűztől is, akit egészen biztosan magas beosztásban találsz, ahová a saját erejéből küzdötte fel magát. Hatalmasak az elvárásai, a végletekig perfekcionista, de mentségére szóljon, csak azt várja el a többiektől, amit önmagától is elvár, vagyis a maximumot…

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top