nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akiknek tiszta lapot hoz a Szűz újhold

Csillagjegyek, akiknek tiszta lapot hoz a Szűz újhold

Az újhold valójában mindig tiszta lapot jelent. A legszerencsésebb mindig az a csillagjegy, amelyikben éppen jár a Hold.

Bika

A pénteki újhold jó hatással lesz a fantáziádra: itt az ideje, hogy valami új és kreatív dologba fogj. Bika jegyűként a művészi tehetséged kibontakozására talán nem is találhatnál kedvezőbb időpontot, ezzel nemcsak a saját lelkedet emeled, a környezetedet is elkápráztathatod.

Csillagjegyek és az Újhold

Fotó: Getty Images

Szűz

Szűz jegyűként az újhold napjaiban használd azt a pluszt, amit a születési hónapot hoz számodra: nem ismersz most lehetetlent. Ha azon morfondíroztál, hogy valami újba kezdj, ne habozz. Az újhold olyan energiával vértez fel téged, amelynek köszönhetően kellő önbizalommal kezdesz az új célokba.

Skorpió

Ez a holdhónap megbecsülést hoz számodra, Skorpió jegyűként a környezetedtől megkapod, hogy tisztelik, méltányolják és támogatják mindazt, amit végzel. Az emberek megtalálnak téged, ez kedvező irányba mozdítja el a karrieredet és szakmai előmeneteledet. Élj a lehetőséggel.

Vízöntő

Vízöntő jegyűként pénteken porold le az üzleti tervedet, hiszen a Szűz újhold tőkeerős befektető eljövetelét jelzi számodra. Jó eséllyel kérhetsz üzleti hitelt, vagy juthatsz új szerződéshez az egészségügyi, műszaki tudományok, de akár a csúcstechnológia területén is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top