Horoszkóp

Heti holdnaptár szeptember 5-11.: Az újhold új lehetőségeket tartogat

Vasárnap a Szűz jegyében lesz az újhold. Néhányan ennek kifejezetten örülnek majd, másokat kicsit megviselhet. Az újholdat követően most még inkább érdemes lesz valami újba kezdeni, építeni, növekedni. Újhold napján, vasárnap újíts, mert most valóban megújulhatsz kívül és belül egyaránt. Ugye, élsz a lehetőséggel? Minden részletet megtudhatsz a holdhoroszkópból.

SZERDA – szeptember 5.: Vizes jegyben, a Rákban jár ma a Hold: most érdemes locsolni – legalábbis a szobanövényeket, kimosni a szennyest, úszni, szaunázni. Ez utóbbi a méregtelenítésben különösen hatékony, mert a Hold vasárnapig fogy. A régiek tudatosan figyelték a Hold állását, pontosan tudták és mindennapjaik során használták az erejét. Neked nem kell mást tenned, mint feleleveníteni a hagyományokat. Érdemes kipróbálni, bámulatosan működik.

CSÜTÖRTÖK – szeptember 6.: Még ma is érdemes mosni – a ruhák sokkal tisztábban, színesebbek lesznek, mint máskor –, mert 15:56-ig még a Rákban tartózkodik a Hold. A diéta, a méregtelenítés, fogyókúra sikerrel jár, ha rászánod magad. Ezzel is kihasználhatod a fogyó Hold áldásos hatását. A hagyomány szerint ma fodrászati és kertészeti tilalom van.

PÉNTEK – szeptember 7.: A fogyó Hold ma kedvez a körömápolásnak és a hajvágásnak. Mivel a pénteki nap vénuszi nap, most valóban aktuális a szépítkezés. Emellett hatékony a talpmasszázs, vagy megtanulhatod a do-int, az öngyógyító pontok masszírozását. Kertészeti tilalom érvényes ma is.

SZOMBAT – szeptember 8.: Egy nappal az újhold előtt egyre keskenyebb a Hold sarlója az égen. 16:30-kor a Hold a Szűzbe lép, ami felerősíti a kritikusságot és az akadékoskodást benned és a többiekben is. Ahhoz, hogy elkerülhesd ma a konfliktusokat, érdemes higgadtan tekintened a többikre, de természetesen a meditáció is sokat segíthet.

heti holdnaptár holdhoroszkóp szeptember 5-11.

Az újhold új lehetőségeket tartogat (Thinkstockphotos)

VASÁRNAP – szeptember 9.: Újhold napján ünnepelhetsz: ez a Nap-Hold együttállás ugyanis új fejezet elindulását jelzi. Bármi újba fogsz ma bele, az sikerre van ítélve. A növényeid meghálálják, ha ma szaporítod őket, fát, bokrot ültetsz. Hajat is vágathatsz, festhetsz, dauerolhatsz. (Az újholdról további részleteket lejjebb olvashatsz.)

HÉTFŐ – szeptember 10.: Ma már nő a Hold, ami azt jelenti, minden, amit beviszel a szervezetedbe, hatékonyabban épül be. Legyen az vitamin, ásványi anyag, de ugyanígy a kalóriák is. Utóbbi hízáshoz vezethet, ha nem figyelsz rá. A növények ugyanakkor ma is meghálálják a gondoskodást. Aktuális a tőosztás, szaporítás, ültetés.

KEDD – szeptember 11.: A Mérleg Hold segít neked az otthonod szépítésében. Hétköznap, munka után valószínűleg nem lesz sok időd ilyesmire, de valójában félórát is elég rászánnod, hogy az őszre jellemző terméseket felfűzz, és kiakassz a lakás különböző pontjaira. Határt csak a fantáziád szabhat.

Erre figyelmeztet a heti holdnaptár

heti holdnaptár holdhoroszkóp szeptember 4-11.
A holdhoroszkóp szerint kijózanít az újhold

Vasárnap, újhold napján a Nap és a Hold is a Szűz jelében jár, találkozásukat nevezzük újholdnak. A Szűz a józanság, a gyakorlatiasság és a tervszerűség jele. Ezek olyan értékes tulajdonságok, amelyek nélkül nem könnyű egyről a kettőre jutni.

A Szűz szimbolizálja a korrektséget, a megbízhatóságot, a részletek iránti igényességet. Ha ez utóbbit túlzásba viszed, szőrszálhasogatóvá válsz. Ettől érdemes tartózkodnod, ahogyan a túlzásba vitt kritikától is. Nem leszel népszerű, ha mindig megmondod a véleményedet. A kritika csak akkor fogadható el, ha építő, és – ma az újholdra való tekintettel – újító jellegű.

Ha Szűz szülött vagy,

ma, a születésnapod közelében érdemes megállnod egy pillanatra, és gondold ki, miben szeretnél újítani. Az újhold segítséget nyújt a külső-belső megújulásban. Szűz csillagjegyként az év folyamán most érezheted a legintenzívebben az újhold jótékony hatását. 

Itt az ősz. Elkezdődött az iskola. Megváltozik az időjárás. Az újhold segít, hogy megszokhasd a változást, és megfelelj az új elvárásoknak. A Szűz újhold abban is segítségedre van, hogy a szórakozást felváltsd a szorgalommal. Mindegy, hogy tanulsz vagy dolgozol, mostantól könnyebb lesz koncentrálni. A Szűz csillagjegyen kívül a Bika és a Bak is kiélvezheti az újhold kedvező hatását. Az újhold vasárnap este 20:03-kor lesz. Hatását még hétfőn is érezheted.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top