nlc.hu
Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp és holdnaptár

Újholdas újratervezés jön – Heti holdhoroszkóp 2023. szeptember 13–19.

A pénteki újhold páratlan lehetőséget nyújt elengedni azt, amit már nem szeretnénk látni az életünkben, és felépíteni valami újat.

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?

SZERDA – szeptember 13.

A Hold: fogy
Jegy: Oroszlán, 07:18-től Szűz

Ma reggeltől olyan energiák érkezhetnek, melyek lehetővé teszik, hogy szépen, rendezetten és összeszedetten haladj feladataiddal. Lovagold meg ezeket a rendező és előrevivő hullámokat. Érdemes most befejezni, lekerekíteni az olyan dolgokat, melyekből már csak egy pici van hátra. Mára és holnapra érdemes időzíteni a nagytakarítást, most ráadásul több türelmed is lehet ahhoz, hogy a legeldugottabb sarkokat is megszabadítsd a porcicáktól.

CSÜTÖRTÖK – szeptember 14.

A Hold: fogy
Jegy: Szűz

Ma még, a holnapi újhold előtt szabadulj meg mindentől, amire már nincs szükséged, ami selejt, ami felesleges, ami sallang. Talán ma kicsit könnyebb is lesz az elengedés… De elég a magad dolgaival foglalkozni, nem kell magadra vállalnod a többiek sarát. Persze ha valaki a segítségedre szorul, bevetheted nemes lelkedet, de ne válj mártírrá.

PÉNTEK – szeptember 15.

A Hold: ÚJHOLD
Jegy: Szűz, 19:45-től Mérleg

Irányt mutató új ötleteket hozhat a mai újhold, ne hagyd ezeket figyelmen kívül. Ráadásul ezeket most alaposan, minden részletre kiterjedően, türelmesen tudjuk megtervezni. Éleslátásunk is megnövekedhet, ennek segítségével tedd minél konkrétabbá terveidet.

Ha szeretnél megszabadulni egy régi, hátráltató szokástól, a mai nap sokkal alkalmasabb erre, mint egy újévi fogadalom! Elég, ha egyre koncentrálsz, nem kell tucatnyit kitalálnod. Inkább tervezd meg azt az egyet gondosan, a részletekre figyelve: milyen lépésekkel haladj, mire kell figyelned, milyen jó szokással tudod helyettesíteni, mi az, ami támogat ebben az elhatározásodban? Támadhat a türelmetlenség és a harag, de nyugodj meg, van elég időd végigvinni terveidet, csak haladj előre szép módszeresen.

Lány átlép egy holdas ablakon

Fotó: Getty Images

SZOMBAT – szeptember 16.

A Hold: nő
Jegy: Mérleg

A társas kapcsolatok építésére, baráti viszonyaid megerősítésére hív ez a hétvége. Amennyire csak lehetséges, működj együtt a többiekkel, bátran és határozottan, ugyanakkor teret engedve nekik is. Estére – igény szerint – beszélj meg randit, családi vacsorát vagy baráti bulit. Bármelyik is jön szóba, most könnyebb lehet kommunikálni, diplomatikusan rendezhetitek a vitás kérdéseket veszekedés helyett.

VASÁRNAP – szeptember 17.

A Hold: nő
Jegy: Mérleg

Ha belefér a hétvégébe, alkoss, teremts valamit, a növő Hold energiái támogatni fognak valami új létrehozásában. Kreativitásodat is bevetheted, szárnyalhat a képzeleted. Az is elég, ha ma csak elindítasz valamit, teret adsz neki az életedből. Kapcsolataid mellett a teret is levegőztesd át, remélhetőleg felfrissül az idő, mindenképp jusson idő egy alapos szellőztetésre.

HÉTFŐ – szeptember 18.

A Hold: nő
Jegy: Mérleg, 06:59-től Skorpió

Új hét kezdődik, ráadásul a növő Hold erejével átitatva, vesd bele magad terveid megvalósításába. Támaszkodj akaraterődre, ami átvisz a felmerülő akadályokon. Az sem baj, ha többször kell nekirugaszkodnod, ne tántorítson el semmilyen nehézség. Ma és holnap kerüld a hajvágást, de egy tápláló, gazdag arcpakolás jöhet, jótékonyan hat, újjászülethet és ragyogóvá válhat tőle a bőröd.

KEDD – szeptember 19.

A Hold: nő
Jegy: Skorpió

A tegnapi aktív energiák ma is éreztetik hatásaikat, nyerő szériában lehetsz. De érdemes tervezetten, hideg fejjel haladni, ma hajlamosabb lehet az ember arra, hogy a vörös köd elborítsa az agyát és heves érzésekkel reagáljon akár egy apróbb hibára vagy nézeteltérésre is. Őrizkedj ettől a szélsőségtől!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top