nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek kettős élettel

Ez a 3 csillagjegy kettős életet él

Ezekkel a csillagjegyekkel érdemes vigyázni, hajlamosak lehetnek ugyanis nem a valódi arcukat mutatni.

Kedvesek, bájosak, de nem nagyon tudod, mit is gondolnak valójában.

Ikrek

Az Ikrek élete a folyamatos felfedezésről szól. Az érzelmei éppen olyan gyakran és hirtelen változnak, mint az érdeklődése. Ne lepődj meg, ha Ikrek jegyű barátod vagy kedvesed legalább olyan hirtelen tűnik el, mint ahogyan az életedbe száguldott. Mellette érdemes felkészülnöd a a folyamatos változásokra. Nem könnyű eligazodni rajta, hiszen egyik pillanatban még a jövőt tervezgeti, a másikban pedig a bizonytalanság és a kétely gyötri, hogy mit is akar valójában.

Csillagjegyek kettős élettel

Fotó: Getty Images

Mérleg

Mivel a Mérleg kifejezetten konfliktuskerülő és inkább alkalmazkodó típus, ezért hajlamos arra, hogy utánozza, lemásolja azokat, akik épp körülveszik, vagy akikkel éppen a legtöbb időt tölti. Olyan lehet, mintha a tükörképedet látnád benne. Pontosan ez a fura szokása magyarázza az állandóan változó új gesztusait, kifejezéseit. Mintha mindig valaki más lakozna a lelkében, pedig valójában nagyon is önmaga – a tükör mögött.

Skorpió

A Skorpióval lehetetlen felszínes kapcsolatot kötni. Őt nem érdekli a felszín, ő folyamatosan lelked mélységeit kutatja. Észre sem veszed, és máris a lelked legmélyére hatolt, ismeri az összes titkodat és félelmedet. Alapvetően nagyon megbízható és hűséges típus. Ha nem bántod meg, ha nem teszel ellene, a titkaid a legnagyobb biztonságban vannak nála. Ellenkező esetben nem véletlenül érzed fenyegetve magad, ő ugyanis valóban hajlamos visszaélni a rá bízott információkkal.

via

 
(Nyitókép: Getty Images/Klaus Vedfelt)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top