Horoszkóp

Ez a csillagjegyek életcélja

Gondolkodtál már azon, hogy milyen céllal, okból születtél a mostani életedbe? A horoszkóp szerint minden csillagjegynek megvan a maga életcélja. Vajon mi a tiéd?

Minden csillagjegy más típus. S mindenkinek más valami fontos az életében. Mindenki más célokat tűzhet ki magának, s más dolgok tehetik boldoggá. Az is biztos, hogy mindannyian a boldogságra, a sikeres és teljes életre törekszünk. De mit jelent mindez az egyes csillagjegyeknek? A horoszkópból kiderülnek a részletek.

A Kos a csúcsra akar felérni

A Kos előtt nincs lehetetlen. Bármiről is essen szó, a Kos azonnal beleveti magát, és addig nem nyugszik, amíg el nem végezte a kitűzött feladatot, el nem érte a célját. Őt nem lehet csak úgy visszafogni és megállítani, mindenkor a csúcsra, a legjobbra törekszik. Nem véletlenül, hiszen ez a belső motivációja és az életcélja.

A Bika állandóságra törekszik

A Bika számára a stabilitás, az állandóság jelent mindent. Munkájában, párkapcsolatában is a harmóniára, a megbízhatóságra törekszik, s nagyon nem szereti, ha bármi is felborítja a terveit, a jól bevált szokásait. Állandóságra, stabilitásra, anyagi biztonságra törekszik egész életében. Neki ugyanis ez a legfőbb célja.

Az Ikrek boldogságot keres

Az Ikrek nemcsak remek hallgató, nagyszerű előadó is. Imád beszélgetni, s mondanivalójával könnyedén elnyeri a többiek szimpátiáját. Szórakoztató és vidám, szereti a humort, a könnyed társaságot. Akkor a legboldogabb, ha mindenki ugyanígy érez körülötte, s amikor változatos és kihívásokkal teli az élete. 

A Rák empátiára vágyik

A Rák érzelmes és nagyon empatikus csillagjegy, s ő valóban szívén viseli mások sorsát. Örömmel segít és hallgat meg, a vállán bárki kisírhatja a bánatát. Megértő és nagyon együtt érző, s ő sokszor szavak nélkül is pontosan tudja, mire van a leginkább szüksége a környezetében. Persze, azt sem bánja, ha vele is megértőek a többiek.

Az Oroszlán életcélja, hogy példaképpé váljon

Nagyon különleges az Oroszlán kisugárzása. Hihetetlenül karizmatikus és megnyerő típus. Vezetésre, irányításra született, s arra, hogy valódi példaképpé váljon a környezete számára. Lelkes típus, aki a saját életével, pozitív példájával ösztönzi, inspirálja, motiválja a többieket.

A Szűz gondolkodásra született

A Szűz problémamegoldó képessége elsőrangú. Ő az, aki bármilyen problémára könnyedén megtalálja a megoldást. A káoszt képtelen elviselni maga körül, ő mindig rendszerben, rendben gondolkodik. Tökéletességre, békére, teljességre vágyik. Folyamatosan azon gondolkodik, hogyan mindent még jobban csinálni.

A horoszkópból kiderül a csillagjegyek életcélja

A horoszkópból kiderül a csillagjegyek életcélja (fotó: Getty)

A Mérleg egyensúlyra törekszik

A Mérleg számára a harmónia, az egyensúly, a lelki béke alapvetően fontos értékek. S ő egész életében erre törekszik, ezeket próbálja megvalósítani az élete minden területén. Nagyon erős a diplomáciai érzéke, az igazság, a tökéletes párkapcsolat is nagyon fontos a boldogsághoz, s hogy az élete teljes lehessen.

A Skorpió a szenvedélyt adja másoknak

A Skorpió kétségtelenül az egyik legszenvedélyesebb csillagjegy. Bármit tesz az életében, azt mindenkor szívvel-lélekkel teszi. Mélyen hisz abban, hogy szenvedély, valódi odaadás nélkül nem érheti el a céljait. Elszántsága, életenergiája nemcsak a kapcsolataira, a munkájára is pontosan ennyire érvényes.

A Nyilas életcélja a felfedezés

A Nyilas képtelen egy helyben maradni. Szíve szerint folyton úton lenne, a kalandok, a kihívások, az újdonságok éltetik. Mindenről, ami a világban történik, a lehető legtöbbet akarja tudni. Az életcélja nem véletlenül a felfedezés örömének megtapasztalása. S ő tényleg bejárja a még járatlan ösvényeket.

A Bak sikerre törekszik

A Bak az egyik legkitartóbb és legszorgalmasabb csillagjegy. Céljaiért, a szeretteiért bármit megtenne. Keményen és elszántan teszi a dolgát. Bármilyen célt tűz maga elé, mindig arra törekszik, hogy meg is valósítsa azt. Sikerre vágyik, s mindent megtesz a sikerért a munkájában, magánéletében egyaránt.

A Vízöntő élhetőbb világra vágyik

A Vízöntő valódi egyéniség, senki máshoz sem hasonlít az életfelfogása. Nagyon humánus és segítőkész. Bármit megtenne, hogy jobb és élhetőbb hellyé tegye a világot. Bármit tesz, mindenkor gondol a szeretteire. A jóság, a szeretet hatja át a céljait. Nem véletlenül, hiszen pontosan erre született.

A Halak életcélja a kreativitás

A Halak is tele van érzelemmel, empátiával, szeretettel. Ő az egyik legkreatívabb csillagjegy, aki az érzéseit, a gondolatait szebbnél szebb művészeti alkotásokban fejezi ki. Nagyon tehetséges lehet a zenében, a festészetben, s valójában bármilyen más művészeti ágban is. Ha anyagilag megengedheti magának, pártolja, és pénzzel is támogatja a művészetet.

Ez is érdekelhet Megnézem

(via bold sky)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top