nlc.hu
Horoszkóp
Nehezen megnyíló csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek nagyon nehezen mondják ki: szeretlek

Ezeknek a csillagjegyeknek szinte beletörik a nyelvük, mire kimondják, hogy „szeretlek”.

Inkább más módot választanak, hogy bizonyítsák az érzéseiket.

Ikrek

Hiába a kommunikáció mestere, az Ikrek éppen ezt az egyetlen szót böki ki olyan nehezen. Mivel fél az elköteleződéstől, és folyton új élményeket keres, a legtöbbször úgy érzi, azzal, ha kimondja a szeretlek szót, esetleg felelőtlen vagy könnyelmű ígéretet tesz. Amikor lehorgonyoz a párja mellett, már könnyedebben megy a szerelmi vallomás.

Csillagjegyek, akik nehezen mondják ki, hogy szeretlek

Fotó: Getty Images

Szűz

Mielőtt kiönti a szívét és elkötelezi magát, a Szűz szeretne megbizonyosodni, hogy minden tökéletesen működik a párkapcsolatában. Tökéletes azonban nem létezik, amire neki is rá kéne jönnie. Amikor végre rászánja magát és elfogadja az érzéseit, ő is valóban őszintén és nyíltan beszél a szeretetéről.

Skorpió

Ha a Skorpió elhatározza, hogy végre kimondja a szeretlek szót, azt azért teszi, mert teljes szívéből, a lelkéből gondolja és érzi így. Ezt a lépést megtenni ugyanakkor rettenetesen félelmetes a számára, ezért meglehetősen sok időbe telhet, mire összeszedi hozzá a kellő bátorságot. Viszont megéri a türelem, mert hűséges és nagyon szerelmes társ válik belőle.

Vízöntő

A Vízöntő számára a szabadsága és a függetlensége a legfontosabb. Ezért neki a bűvös szó, hogy szeretlek, rettentő problematikus lehet. Nem arról van szó, hogy szerelemellenes lenne, csak meg kell találnia azt a párt, akiről úgy érzi, megéri feláldoznia érte a szabadságát. Ettől függetlenül a szavak helyett ő inkább valami más módon mutatja ki a szerelmét.

via

 
(Nyitókép: Getty Images/David Lees)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top