Horoszkóp

Mennyire illetek össze? Számold ki az asztrológia segítségével

Pillants be az asztrológia titkaiba, és számold ki magad, vajon mennyire illetek össze a pároddal. Izgalmas játékra hívunk, egyúttal apró javaslatot is kapsz, hogyan tehetnéd még harmonikusabbá a párkapcsolatodat.

Ahhoz, hogy kielemezd a kapcsolatotokat, nem kell mást tenned, mint megszámolnod, mennyi jegynyi távolságra helyezkednek el egymástól a csillagjegyeitek. Ha nem tudod pontosan, hogyan követik egymást a csillagjegyek, természetesen segítünk.

A csillagjegyek sorrendje

1. Kos, 2. Bika, 3. Ikrek, 4. Rák, 5. Oroszlán, 6. Szűz, 7. Mérleg, 8. Skorpió, 9. Nyilas, 10. Bak, 11. Vízöntő, 12.. Halak. A Halak után pedig kezdődik elölről a kör a Kossal.

Nincs jelentősége, hogy előre vagy hátrafelé számolod-e a távolságot. A saját jegyedet vedd kiindulópontnak, a mellette lévő lesz így az első a te szempontodból. Például, ha a Rák jegyében születtél, párod a Szűzben, akkor a Ráktól a Szűz pontosan 2 jegynyi távolságra helyezkedik el a horoszkópban. Ha te születtél a Szűzben és a párod a Rák jegyű, ez esetben 10 jegynyi távolságra áll tőled. A leírás értelemszerűen ugyanazt jelenti. Számold ki a tehát csillagjegyeitek közötti távolságot, majd olvasd el a leírást. Nos, mennyire illetek össze a pároddal?

horoszkóp csillagjegyek összeillenek asztrológia

Vajon mennyire illetek össze a pároddal? (iStockphoto)

0 jegynyi távolság, hiszen azonos a csillagjegyetek

Ha mindketten ugyanabban a jegyben születtetek, igen erős lehet a vonzódás köztetek. Az azonos jegyű szerelmek gyakran úgy indulnak, hogy valójában a két fél ki nem állhatja egymást, ám a gyűlölet egyszer csak átvált szerelembe. Szakítás után ismét inkább a gyűlölet jellemzi a pár tagjait, mert sokáig képtelenek megbocsátani egymásnak.

Így javíts a kapcsolatot: Párod teljes mértékben tükröt tart eléd, hiszen pontosan ugyanazok a rossz tulajdonságai és a jók is, mint a tiéd. Ami zavar benne, valószínűleg olyasmi, amivel magadban sem békültél meg ki, amit inkább elnyomnál. Ha elfogadod a saját hibáidat – ezzel együtt az övéit is –, máris elmélyítheted a kapcsolatot, és elsimíthatod a a konfliktusokat.

1 vagy 11 jegynyi távolság a csillagjegyek között

Az ilyen szerelmek jellemzője, hogy a kapcsolat csak lassan és nagyon fokozatosan bontakozik ki. Ritka, hogy két egymás melletti jegy első látásra egymásba szeressen. Az idő előrehaladtával azonban egyre mélyebb kapcsolat alakul ki köztetek, és egyre jobban megtanuljátok szeretni és kezelni a másikat. Ha legalább egy évtizedet kibírtok egymás mellett, a szerelmetek elszakíthatatlan, örök életre szól.

Így javítsd a kapcsolatot: Légy minél tudatosabb szerető és társ. Mivel a kapcsolatotok alapja a folyamatos fejlődés és tanulás, ne szégyellj önismereti és párkapcsolati szakkönyveket, cikkeket olvasni a saját és a szerelmetek fejlődéséért. A spontaneitás helyett légy lehetőleg minél tudatosabb, ez ugyanis a boldogságotok titka.

2 vagy 10 jegynyi távolság a csillagjegyek között

Nagyon jól kiegészítitek egymást, hiszen amiben te jó vagy, abban a párod kevésbé, míg az ő szakterületéhez te nem értesz igazán. Ennek ellenére szinte alig kell tennetek a kapcsolatért, hiszen a vonzalom tapintható köztetek. Szívesen hallgatjátok egymás történeteit, de hagyjátok érvényesülni, élni a másikat. Igaz, ez a tolerancia csak addig tart, amíg mindkét fél szabadságot ad a másiknak.

Így javíthatod a kapcsolatot: Tekintsd a szerelmedet még ismeretlen, felfedezésre váró földrésznek, és kalandor utazóként térképezd fel az érzéseit, vágyait, ösztöneit, a képességeit. Hidd el, mindent vonzónak látsz, amit ezen az új földrészen találsz. Minél részletesebb a térképed a párodról, annál hosszabb és boldogabb kapcsolatra számíthatsz vele.

horoszkóp csillagjegyek összeillenek asztrológia

Hány jegynyi távolságra vannak egymástól a csillagjegyeitek? (iStockphoto)

3 vagy 9 jegynyi távolság a csillagjegyek között

Szerelmetek nem nevezhető zökkenőmentesnek, ami persze még nem jelenti, hogy ne lehetnétek boldogok együtt. Biztosan neked is feltűnt már, mennyire nehéz természetű társat választottál, ő pedig vélhetően rólad gondolja ugyanezt. A valóságban a személyiségjegyetek különbözőségei tehetnek mindenről. Ti azért választottátok egymást, hogy fejlesszétek, tanítsátok a másikat. Néha ezt meglehetősen direkt módon kell megtennetek, mintha amolyan tanár-diák kapcsolat lenne köztetek.

Így javíthatod a kapcsolatot: Őrizzétek meg a szerelmetek boldog perceit is! Az ilyen kapcsolatok legnagyobb hibája ugyanis, ha nevelni akarjátok egymást, közben pedig megfeledkeztek a szerelemről, a szeretetről, a szexről. Minél többször fejezitek ki az egymás iránti érzéseket, annál stabilabbá válhat ez a kapcsolat.

4 vagy 8 jegynyi távolság a csillagjegyek között

Olyanok vagytok, mint egy szerelmes gerlepár, a kapcsolatot vélhetően ajándékba kaptátok a sorstól. A környezetetek szerint ti vagytok a tökéletes pár, és magától értetődő, hogy boldogok vagytok egymás mellett. Könnyen, gyorsan fogadtátok el a másikat, de ez a könnyedség lehet a kapcsolatot veszte is: ennél a jegytávolságnál bizony gyakran unatkozni kezdenek a partnerek, egy idő után hiányolják az izgalmakat, a partnerből a tüzet.

Így javíthatod a kapcsolatot: Vigyetek minél több izgalmat a párkapcsolatba. Próbáljatok ki együtt új programokat, igyekezzetek minél változatosabbá tenni a közös időtöltést. Adjatok egymásnak rendszeresen „kimenőt”, amikor mindketten a saját barátaitokkal találkoztok, vagy a párotok nélkül vesztek részt valamilyen programon. Az élményeket részletesen meséljétek el egymásnak.

horoszkóp csillagjegyek összeillenek asztrológia

Az asztrológia segítségével könnyen kiszámíthatod, mennyire illetek össze (iStockphoto)

5 vagy 7 jegynyi távolság a csillagjegyek között

A környezetetek valószínűleg egyáltalán nem érti, hogyan szerethettetek egymásba. A kívülállók számára szinte két teljesen más univerzumban léteztek, amelyekben valójában nincs is közös találkozási pont. Rosszakaróitok szerint valószínűleg csak visszafogjátok és akadályozzátok egymást a fejlődésben. Mindez ellenére ti inkább úgy érezhetitek, találkozásotok az élet legszerencsésebb pillanata volt. Valószínűleg többször sodródtatok a szakítás közelébe, de ha túléltétek, ti mindig együtt maradtok.

Így javíthatod a kapcsolatot? Vegyétek figyelembe, hogy nagyon más a tempótok, az érzelmi életetek és talán a világfelfogásotok is. Felejtsétek el a kapcsolat folyamatos tesztelését, és ne szabjatok feltételeket egymásnak. A legjobbat azzal teszitek egymásért, ha mindketten maximálisan önmagatokat adjátok. Ehhez persze az kell, hogy feltétel nélkül tudjátok elfogadni a másik különcségeit, és ne akarjátok megváltoztatni őt. Ez vezet ugyanis állandó harchoz. Teremtsetek olyan biztonságos burkot magatoknak, amelybe nem hatolhat be a külvilág.

6 jegynyi távolság, vagyis szemben álló csillagjegyek

Az ellentétek vonzzák egymást, és ez a ti szerencsétek. Kapcsolatotokban a tűz és a víz találkozik, hogy együtt valami teljesen újat hozzanak létre. Mindaddig lehettek boldogok együtt, amíg egyikőtök sem akar a másik fölé kerekedni. Akkor ugyanis a víz kioltja a tüzet, vagy a tűz változtatja gőzzé a vizet. Arra kell tehát vigyáznotok, hogy megtaláljátok a szerelmetekben a kellő egyensúlyt. Ha bármelyikőtök irányító szerepbe lép, az biztosan szakításhoz vezet majd.

Így javíthatod a kapcsolatot: Értékeld és csodáld a párod eltérő tulajdonságait. Ne akard, hogy olyan legyen, mint te, és te se akarj olyanná válni, mint ő. A kapcsolatotok úgy lehet a legboldogabb, ha közösen hozzátok meg a döntéseket. Bátran éljétek meg az egymás iránti szenvedélyt, és bátran mutassátok ki az érzelmeiteket egymásnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top