Horoszkóp

Így illetek össze a saját csillagjegyeddel

Vajon a hasonló tényleg a hasonlót vonzza? Vagy pontosan az ellenkezője történik, elviselhetetlenül taszítják egymást? Lerántjuk a leplet az azonos csillagjegyek párkapcsolatáról. Mennyire illik össze a Skorpió a Skorpióval vagy éppenséggel a Szűz egy másik Szűzzel? Most kiderül.

A Kos a Kossal (március 20. – április 19.)

A horoszkóp szerint ez a kapcsolat meglehetősen nehéz, hiszen két tüzes jegy találkozik. A Kos forrófejű, így két Kos találkozásából számos összeütközésre lehet számítani. Mindketten ragaszkodnak a saját igazukhoz, nem szívesen kötnek kompromisszumokat, és nem szívesen adnak igazat a másiknak. Ugyanakkor az is igaz, versenyzésükkel erősen inspirálhatják egymást.

A Bika a Bikával (április 19. – május 20.)

A Bika ideális párra találhat egy másik Bika személyében. Mindketten kiegyensúlyozott és stabil kapcsolatra, hűségre vágynak. Ki más teljesíthetné a vágyaikat, ha nem a saját csillagjegyük szülötte. Ugyanakkor a túlzottan nagy egyetértés idővel unalomba fulladhat. Nem árt ezt is észben tartani. 

Az Ikrek az Ikrekkel (május 21. – június 20.)

Annak ellenére sem mondható igazán jó párosításnak, hogy a humor, a közös gondolatok erősen összegköthetik az Ikreket egy másik Ikrekkel. A gond ott rejtőzik, hogy időnként mindketten kiszámíthatatlanok, hiányozhat belőlük a stabilitás. Ha hosszú távú párkapcsolatban gondolkoznak, a szilárdságon, a megbízhatóságon biztosan dolgozniuk kell.

A Rák a Rákkal (június 21. – július 22.)

Alapvetően jól működhet a Rák kapcsolata egy másik Rákkal, hiszen mindketten érzékeny típusok. Megértik egymás érzését, így azt is meg tudják érteni, amikor párjuknak rossz a hangulata. Ugyanakkor éppen ez a túlzott érzékenység vezethet a szakításhoz is.

Az Oroszlán az Oroszlánnal (július 23. – augusztus 22.)

Na ez az a párosítás, amely az első randit sem élné túl. Két Oroszlán még a két dudásnál is macerásabb. Mindketten uralkodó típusok, dominanciára törnek, folyamatosan azon versengenének, kinek jut több a reflektorfényből. Egyikőjük sem bírná elviselni, hogy háttérbe szoruljon a párjához képest. Hogy mindketten elől legyenek, az is engedmény lenne. Márpedig ők nem engednek.

A Szűz a Szűzzel (augusztus 23. – szeptember 22.)

Ez a párkapcsolat a mennyekben köttetett. Mindkét Szűz nagyon igényes és alapos, mindkettőjük elvárása magas, mindketten a tökéletességre törekszenek. Végre valaki, akivel megérti magát ez a csillagjegy. Okos tanácsokkal és meglátásokkal segítik egymást. Talán még a kritikából is képesek visszavenni.

Ilyen párkapcsolatod lehet a csillagjegyeddel
Ilyen párkapcsolatod lehet a csillagjegyeddel

A Mérleg a Mérleggel (szeptember 23. – október 22.)

Két Mérleg párkapcsolatából nagyszerű szerelem születhet, úgy érezhetik, a sors is egymásnak rendelte őket. Megértik a másik problémáját és baját, hiszen hasonlókkal küszködnek. Remekül eltársalognak egymással, erősen inspirálják a másikat. Aztán, hogy kettőjük közül ki vállalja a döntés felelősségét, valahogy majd csak eldöntik. 

A Skorpió a Skorpióval (október 23. – november 21.)

A Skorpió misztikus, rejtélyes, birtokló és nagyon féltékeny tud lenni. Egy másik Skorpióval a kapcsolata folyamatos problémákba és szenvedélyes vitákba ütközik, hiszen imádják a másik lelkét fürkészni, de a sajátjukat erősen védik. Ki fog kettőjük közül megnyílni, ki tud megbízni a másikban? Na, ezért is lehetetlen küldetés ez a kapcsolat.

A Nyilas a Nyilassal (november 22. – december 21.)

Két Nyilas remekül kiegészíti egymást. Pontosan ugyanakkor távolságra, szabadságra és függetlenségre van szükségük mindkettőjüknek. Imádnak utazni, világot járni, mindketten vidámak és jókedvűek. Hogy melyikőjük vállalja fel az érzéseit? Végül is mindegy, mert ütőképes párost alkotnak.

A Bak a Bakkal (december 22. – január 19.)

A Bak pontosan tudja, mit szeretne, és nem igazán osztozik a párja véleményében. Két Bak értékeli a másik szorgalmát, kitartását, szívósságát, munkabírását. Megadják egymásnak a biztonságot, a stabilitást, hűségesek a kapcsolatban. Éppen emiatt működhetnek együtt egészen jól. 

A Vízöntő a Vízöntővel (január 20. – február 18.)

Két Vízöntő a legjobb barátja lehet a másiknak. Mindketten nyitottak és tolerálják, ha valaki más, mint a többiek. De hogy két Vízöntő között romantikus kapcsolat alakuljon ki, na, az soha nem történhet meg. Az érzelmesség mindkettőjükből hiányzik, ezzel pedig kioltják egymásból a szenvedélyt.

A Halak a Halakkal (február 19. – március 20.)

A Halak álmodozó típus. Hogy két Halak együtt álmodozzon? Az még lehetséges, csak a többit nehéz elképzelni. Egyikőjüknek mindenképpen a földön kéne járnia, de ki vállalja be? Ezt a csillagjegy-kombinációt éppen ezért is jobb elfelejteni.

(via AstroSpeak)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top