nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek és a társválasztás

Így választanak társat az egyes csillagjegyek

Nézzük, ki mi szerint választ.

Kos

A Kos nem agyal sokat a párválasztáson, nem sző álmokat, hogy milyen is számára az ideális társ. Folyamatosan mozgásban van, és, ha útja során találkozik valakivel, aki felkelti az érdeklődését, hamar kezdeményez. Általában a másik félnek is van valamilyen tüzes érdekeltsége, ez fontos a Kos számára.

Bika

A Bika imádja élvezni az életet, például jókat enni, szép helyeken járni, és a kényelem is fontos számára, amivel együtt jár a biztonság is. Általában olyan partnert választ, akinek ezek szintén fontosak, és nem utolsósorban képes is őket biztosítani.

Ikrek

Az Ikrek az egyik legnyüzsgőbb, legkíváncsibb csillagjegy. Egészen biztosan olyan partnert választ, aki felkelti az érdeklődését, nem csak fizikailag, de intellektuálisan is. Fontos számára, hogy a másik még inkább fokozni tudja a kíváncsiságát.

Rák

A Rák nagyon érzelmes és empatikus így bárkivel jól tud azonosulni, éppen ezért változó, hogy hogyan választ párt. Sokszor az önmagához hasonló, nyugodt és érzelmes emberek felé húz, de vonzó lehet számára egy temperamentumosabb, pörgősebb partner is.

Oroszlán

Az Oroszlán szeretetteljes és játékos, fontos számára, hogy ez a kettő a partnerében is meglegyen. Valamint az is lényege, hogy érezze, hogy a potenciális partnere felnéz rá, mert csak így tudja igazán jól érezni magát.

Szűz

A Szűznek listája van arról, hogy milyen a számára legideálisabb partner, ez a lista tartalmaz teljesen korrekt, de a valóságtól elrugaszkodott elemeket is. A Szűz pedig azt fogja választani, aki, látszólag, eleget tesz a listán felsorolt dolgoknak.

Csillagjegyek és a társkeresés

(Fotó: Getty Images)

Mérleg

A Mérleg mindene a harmónia, olyan valakit választ, akivel úgy érzi, hogy ezt meg tudja teremteni. Fontos számára a partnerség és a hasonló értékrend. Ő nem könnyen dönt, úgyhogy általában azt is vonzónak találja, ha a másik határozottabb, mint ő.

Skorpió

A Skorpió nem könnyű dió a párválasztás terén, mert fontos számára, hogy a partnere elvarázsolja őt, de fél is attól, hogy alárendelődik, így ő akar lenni az erősebb. Végül általában olyan valakivel válnak jó párossá, akivel kölcsönösen el tudják varázsolni egymást, mintha hipnózisban lennének.

Nyilas

A Nyilas igazán kalandvágyó és optimista csillagjegy. Olyan valakit választ társul, aki hasonló szemlélettel rendelkezik, és együtt indulhatnak közös felfedezőutakra, miközben világmegváltó terveket szövögetnek.

Bak

A Bak két lábbal áll a földön és fontos számára, hogy a párja is megbízható legyen. Legyen közös az értékrendjük és tudjanak együtt távlati célokat is kitűzni. Tehát számára komolytalan partner nem jöhet szóba, csak akiben látja a potenciált.

Vízöntő

A Vízöntő mindene a szabadság és a függetlenség. Olyat választ, aki ezt tiszteletben tartja, de közben van annyira érdekes, hogy, akaratán kívül mégis megfogja őt valamivel, amitől önszántából lejjebb ad a szabadságvágyából.

Halak

A Halak nem igazán választ, ő inkább sodródik. Könnyen tud kapcsolódni emberekhez, szinte eggyé válik velük. A hozzá hasonló azért ideális számára, mert még erősebb tud lenni az összeolvadás, a nála racionálisabb pedig azért, mert, akkor van, aki stabilizálja őt.

 
(Nyitókép: Getty Images/sarayut Thaneerat)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top