nlc.hu
Horoszkóp

Internetfüggő csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek a leginkább internetfüggők

Különböző okokból, de az internetre bizony könnyű túlságosan rácsúszni. Mutatjuk, melyik csillagjegyek a leginkább hajlamosak erre.

Rák

A Rák leginkább akkor eshet könnyen az internetfüggőség csapdájába, amikor éppen rossz passzban van. Ilyenkor ugyanis olyan tevékenységet próbál keresni, ami elvonja a figyelmét a rosszkedve tárgyáról. A net pedig ezer ilyet tartogat, online játékok, videók és különféle tartalmak formájában, aminek aztán a Rák könnyen a rabjává válik.

Internetfüggők és csillagjegyek

(Fotó: Getty iMages)

Mérleg

A Mérleg internetfüggésének az oka leginkább a megfelelési kényszer lehet. Ugyanis, nem akar megváratni senkit, aki üzenetet, vagy reakciót küldött neki valamire, ezért folyamatosan csekkolja az online felületeket, hogy azonnal reagálni tudjon. Ez pedig könnyen függővé teheti.

Halak

A Halaknak a környezetétől függ, hogy mennyire fontos számára az internet, ha a körülötte lévőknek fontos, akkor neki is túlontúl fontos lesz. Ugyanis nem akar lemaradni semmiről, legyen szó akár tartalomfogyasztásról, vagy tartalomgyártásról, posztolásról. Úgy gondolja, ha lemarad valamiről a neten, kimarad valami fontosból, és ez a félelem függővé teszi.

(Nyitókép: Getty Images/sarayut Thaneerat)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top