nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik nem prűdek

Ezeket a csillagjegyeket mindenki prűdnek hiszi, pedig nem azok

Vannak olyan csillagjegyek, akik elsőre hűvösebbnek tűnnek a többieknél, ezért úgy gondoljuk, hogy visszafogottabbak, de tévedünk.
Prűd csillagjegyek

Szűz

A Szűz sokat van fejben és állandóan elemez, így azt hihetnénk, hogy nem igazán szenvedélyes. Ráadásul a jegy elnevezése is arra utal, hogy nem sokat adózik a földi örömöknek. De valójában az asztrológiai Szűz archetípushoz tartozik a szajha is, ami ez esetben arra utal, hogyha ő igazán beleveti magát valamibe azt 1000 százalékosan megéli, és így van ez a szexnél is.

Bak

A Bak a hétköznapokban minden erejével a racionális célokra összpontosít, így hűvösnek, zárkózottnak tűnhet, olyan valakinek, aki elzárkózik a földi örömöktől. De ez nem igaz, a Bak belső világát csak az ismerheti, aki igazán közel áll hozzá, a párja pedig bizony tudja, hogy igazán forró és szenvedélyes tud lenni.

Vízöntő

A Vízöntő mindent másképp csinál, mint mások, így a szexualitásra is másképp gondol, ettől pedig kívülről úgy tűnhet, mintha nem is érdekelné, vagy elzárkózna tőle. Pedig nagyon is érdekli, viszont csak azzal engedi szabadjára a fantáziáját és az érzékeit, aki hasonló értékrendet vall, mint ő.

(Nyitókép:  binkybink1/Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top