nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek és a külső

Ezeknek a csillagjegyeknek csak a külcsín számít

Ezek a csillagjegyek hajlamosak felületesen szemlélni a világot.

Ismerd meg azt a három csillagjegyet, akiknek a külsőségek fontosabbak, mint a belső tulajdonságok.

Külsőségek és a csillagjegyek

Fotó: Getty Images

Mérleg

A Mérlegek szeretik, ha a dolgok maguktól értetődőek, világosak. És igen, általában a fizikai vonzerőt hangsúlyozzák, bár ki nem? A Mérleg őszintén elmondja, hogy nézel ki, azt is, ha vonzónak talál. Vannak elvárásai, ha azoknak nem felelsz meg, már meg sem akar ismerni.

Ikrek

Az Ikrek jegybe tartozókról gyorsan kiderül a felületesség, elég csak megnézni, mit alakítanak a közösségi oldalakon. Teljes fotóalbumaik vannak fenn a neten, az életük apró részleteiről is számot adnak, és simán odakommentelnek mások megosztásai alá. Az Ikreket annyira lefoglalja a posztolás, hogy idejük sincs mélyebbre menni.

Bika

A Bikák felületessége olyan fokú, hogy gyakran elhomályosítja még a hatalmas egójukat is. Kérdezz meg egy Bikát és elmagyarázza, hogy ő miért érdemel meg szép ruhákat, nagy házat, egy menő autót vagy egy szuper pasit. Hogy mi az oka, hogy szerintük minden szuper? Mert ők azok, akik, és azt akarják, amit csak szeretnének, ennyi a magyarázat.

(Nyitókép: Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top