nlc.hu
Horoszkóp

Havi horoszkóp 2022. júniusra

Havi horoszkóp 2022. júniusra

A Merkúr és a Plútó jó fényszögekkel kapcsolódnak egymáshoz, amiből arra lehet következtetni, hogy minden megbeszélhető lesz, így még a legrégebbi probléma is kezelhetővé válhat.

Olvasd el, mit várható a közeljövőben a havi horoszkóp szerint!

Kos – júniusi horoszkóp

Ha pénzről van szó, furcsa helyzet alakulhat ki, mert olyan összegnek inthetsz búcsút, amire nem számítottál. Közben olyan bevételre is sor kerülhet, amely miatt elégedettséget érezhetsz. A munkában, megélhetésben olyan változás következhet be, amely miatt úgy érezheted, mégis csak van igazság a földön. Megtapasztalhatod a karma törvényének a működését, ezért aki korábban megbántott, az most megkaphatja a magáét a sorstól. Olyan valakivel is összehozhat a sors, aki miatt szerencsésnek érezheted magad.

Bika – júniusi horoszkóp

Általában elmondható rólad, hogy nem szereted a változásokat, ám most egymást érhetik azok az átalakulások az életedben, amelyek miatt hol szorongóvá válhatsz, hol tele van a lelked az új dolgok miatt érzett reménnyel. Kedvez az idő minden külfölddel kapcsolatos ügynek, megtalálhatod ott a számításaidat, vagy jól érezheted magadat a bőrödben. A házasságokban, régi együttélésekben a társaddal jól kijöhettek. Számíthatsz a támogatására, és jobban el tudod fogadni az új helyzetet.

Eper eperlekvárral

Eperálom (Fotó: Unsplash)

Ikrek – júniusi horoszkóp

A megérzéseid talán sohasem voltak annyira erősek, mint ebben a hónapban. Ezért hallgass arra, amit az ösztönöd súg, mert így kerülheted el a nehézségeket vagy a csalódást. Ha van titkod, és nem szeretnéd, hogy ez napvilágra kerüljön, akkor óvatosabbnak kellene lenned, mint korábban. Ha egészségi problémád van, esetleg műtéti beavatkozásra kerülne sor, ne aggódj, mert jó időben lehetsz jó kezekben. A munkában olyan változás következhet be, amely miatt nehéznek érezheted az életet.

Rák – júniusi horoszkóp

Még az is lehet, hogy megtapasztalhatod a karma törvényének működését, és aki korábban keresztbe tett neked, az most megkaphatja a sorstól mindazt, ami jár neki. Ha korábban ennek az illetőnek nem kívántál sok jót, akkor a tudomásodra juthat, hogy a kívánságod valóra válik. A házasságokban, régi együttélésekben a szenvedély lángja magasra csaphat. Olyan dolgokat is meg tudtok beszélni, ami talán a tabu témák közé tartozhat. A szerelmi kapcsolatokban is pozitív irányú változás következhet be.

Oroszlán – júniusi horoszkóp

A protekciónak talán sohasem vetted még olyan nagy hasznát, mint ebben a hónapban. Nemcsak te élvezheted mások támogatását, hanem te is a szárnyaid alá vehetsz valakit, és önként a segítségére lehetsz. Még ebben a hónapban megtapasztalhatod a régi mondás igazát, ami szerint jó tett helyébe jót várhatsz. A munkában, megélhetésben olyan változás következhet be, amely miatt feszültséget érezhetsz. De az is lehet, hogy egy korábbi döntés miatt a falba verheted a fejedet. Ha utazol, pompásan érezheted magad.

Szűz – júniusi horoszkóp

Olyan változások következhetnek be az életedben, amelyek miatt az egyik szemed sírhat, a másik nevethet. Örülhetsz a változásnak, miközben lelkedet a szorongás járhatja át. Nagyon jól tudsz most kommunikálni, ezért valakit meg tudsz győzni arról, amiben te hiszel, és amivel az illető olyasmit tehet, amivel a te malmodra hajthatja a vizet. A szerelmi kapcsolatokban is elérheted mindazt, amit szeretnél, talán azért, mert jobban tudod értékelni a társadat, és ő is rád van hangolódva.

Férfi és nő egy hídon

Harmóniában (Fotó: Unsplash)

Mérleg – júniusi horoszkóp

Még az is lehet, hogy a pénzcsinálók táborába tartozol. Sőt, talán a szemétből is képes leszel aranyat varázsolni. Kollégával jól kijöhetsz, olyan munkát végezhetsz, amelyben nemcsak sikert érhetsz el, hanem elégedetté is válhatsz. A szerelmi kapcsolatok hullámzó képet mutatnak, mert megeshet, hogy vitára kerülhet sor, majd utána olyan helyzet jöhet létre, amelyet el tudsz fogadni. Egészségedre jobban ügyelj, mert betegség most hirtelen ágynak dönthet. Ha szülő vagy, gyermekedre kevésbé tudsz hatást gyakorolni.

Skorpió – júniusi horoszkóp

Annyira jól tudsz kommunikálni, annyira jól tudod képviselni a saját érdekeidet, hogy talán még homokot is el tudnál adni a sivatagban. Ezért most kellene bonyolítani az olyan beszélgetéseket, amelyek fontosak a számodra. Ha szülő vagy, akkor gyermeked miatt boldognak érezheted magad. Csemetéd is olyan dolgokat mondhat, amely miatt a lelked csordultig lehet szeretettel. A házasságokban, régi együttélésekben a társad vállára nagyobb terhek nehezedhetnek, ezért szüksége van a támogatásodra.

Nyilas – júniusi horoszkóp

Talán nem fogsz térdig gázolni a húszezresekben, de ha pénzről van szó, nem lesz okod panaszra. Jó ismerősnek is köszönetet mondhatsz azért, hogy anyagilag ilyen pompás helyzetbe kerültél. Ha szülő vagy, akkor gyermeked miatt tele lehetsz aggodalommal. Tegyél meg érte minden tőled telhetőt, és akkor az élete olyan kerékvágásban fog majd folytatódni, ami megnyugtathat mindkettőtöket. Ha párkapcsolatban élsz, a társaddal nehezebben tudsz kijönni, mert kölcsönösen köthetitek az ebet a karóhoz.

Bak – júniusi horoszkóp

Energiaraktáraidat feltöltheted, és ennek hatására olyan dolgokat is végre tudsz hajtani, amelyek korábban nem sikerültek. A szerelmi kapcsolatokban válságos helyzet jöhet létre. Még az is lehet, hogy elválhatnak az útjaitok. Pénzügyek terén nagyobb óvatosságra lenne szükség, mert saját hibádból veszteség érhet. Kedvez az idő ingatlannal, rokonokkal kapcsolatos ügyek bonyolításának. Megtörténhet, hogy a munkában is változás következhet be.

Vízöntő – júniusi horoszkóp

Megeshet, hogy a családoddal alakulhat ki egyik pillanatról a másikra konfliktus. Lehet, hogy te vagy az, aki rájuk kívánod erőltetni az akaratodat, és ebből veszekedés alakulhat ki. De az is lehet, hogy ingatlanügylet bonyolításakor idegtépővé válhat a helyzet. Jól tennéd, ha most vennéd ki a szabadságodat, és elutaznál nyaralni, mert teljesen ki tudsz kapcsolódni és feltöltődhetsz. Pénzügyek dolgában viszont a helyzet magaslatán állhatsz. Talán olyan összeg is ütheti a markodat, amelyre nem számítottál.

Halak – júniusi horoszkóp

Jól tennéd, ha elutaznál nyaralni, a családoddal töltenéd az időd egy részét, akiknek szükségük van rád. Kedvez az idő lakással, ingatlannal kapcsolatos ügyek bonyolításának. A kapcsolatoknak sem vetted talán még annyira jó hasznát, mint most. A protekciónak köszönhetően élvezheted az életet, és anyagilag is roppant szerencsésen alakulhatnak az ügyeid. A közvetlen környezetedben azonban van olyan személy, aki miatt a kommunikáció nehezebben mehet.

Virágos park

Virágpompa (Fotó: Unsplash)

Ez is érdekelhet Csillagjegyek, akik nagyon szerethetőek Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top