nlc.hu
Horoszkóp

Tűzjegyűek, akik könnyedén összetörik a szíved

Tűzjegyűek, akik könnyedén összetörik a szíved

Ha mindketten tenni akartok a kapcsolatért, meg kell dolgoznotok érte.

Kos

A Kos tipikus oka a szakításra, hogy unatkozni kezd a párja mellett. Elképesztő könnyen lesz őrülten szerelmes – egy hétre, vagy kettőre. Ebben nagy lángolásban pedig ugyanilyen könnyedén veszíti el az érdeklődését, ha a partnere nem eléggé izgalmas, vagy csak egyszerűen hiányzik az újdonság, és mennie kell.

A Kos persze minél többet – és több mindenkit – akar látni a világból. Izgalmas személyiségének nehéz ellenállni, így megkapja, amire vágyik. De nem hűtlen, csak akkor lép tovább, ha lezárta az előző kapcsolatot. Ami a partnerét persze romba dönti.

Így kezelheted: Nem mindenki bírja a kalandvágyó természetét. Ha tartod vele a lépést, és vele együtt keresed az izgalmakat az élet minden területén, sok élményben lesz részetek együtt. 

Tűzjegyűek, akik összetörik a szíved

Fotó: Getty Images

Oroszlán

Az Oroszlán egy igazán öntelt alak. Csak egy személynek van helye a rivaldafényben, aki nem más, mint ő maga. Olyasvalaki szeret belé, akinek imponál, hogy ő a show-műsor sztárja. 

Csak az lehet gond, ha az a valaki kivenné a részét a jóból – és nem csak csodálni akarja az Oroszlánt. Aki ilyenkor igazi nagymacska módjára viselkedik: dorombol, és közben lök egyet hátrafelé a vetélytársán. Egy ilyen húzás összetörheti a partnere szívét.

Így kezelheted: Az elején tisztázd a szerepeket. Egy jó műsorban ugyanúgy helye van a „kedves segítőtársnak”, aki tudja, hogy bár csak másodhegedűs, a közönség titokban neki tapsol.

Nyilas 

A Nyilas nagy hibája, hogy mindig előtérbe helyezi saját magát. Egyedül hoz meg olyan fontos döntéseket, amik mindkettőjük életét befolyásolja majd. Nem önző, csak egyszerűen nem gondolja úgy, hogy ezzel mélységesen megbántja a párját.

Szabad lélek, aki nem gondolkozik túl sokat a dolgokon, csak cselekszik. Ha úgy tetszik neki, lecseréli a lakását, munkahelyét, a körülötte lévő embereket. Ha a partnere nem fogadja el így, őt is könnyedén hagyja el.

Így kezelheted: Mutass tükröt neki. Ne félj egyedül meghozni döntéseket, és ő maga fog rájönni, hogy ketten vagytok egy játékban, méghozzá ugyanaz a célotok: a boldogság, együtt.

(Nyitókép: Igor Ustynskyy/Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top