nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek és a részletek

Csillagjegyek, akik nagyon elvesznek a részletekben

A most következő csillagjegyek esetében ugyanakkor inkább ennek ellenkezője igaz: ők az egésszel állnak hadilábon.

Vannak, akik mániákusan ragaszkodnak a tökéleteshez, másokra szinte hipnotikus hatással vannak az apróságok.

Mérleg

A Mérlegek odavannak a szép és kifinomult dolgokért, megoldásokért. Élvezettel merülnek, sőt a szó szoros értelmében feledkeznek bele a részletekbe, különösképp, ha azok még szórakoztatják is őket, ami kívülről nézve időhúzásnak vagy egyenesen időpocsékolásnak hat. A jegy szülöttei ugyanakkor ezt sem érzékelik, ugyanis szinte hipnotizálják őket a vonzó apróságok, melyektől képtelenek elszakadni, ami bizony gyakran megy az érdemi munka rovására is.

Csillagjegyek, akik elvesznek a részletekben

Fotó: Getty Images/Gregory Van Gansen

Skorpió

A Skorpiók átlagon felüli megfigyelőképességgel rendelkeznek, azokat az apróságokat is észreveszik, melyek a többségnek fel sem tűnnek. Ezek a bizonyos részletek ugyanakkor oly mértékben képesek lefoglalni őket mind gyakorlatban, mind pedig mentálisan, hogy azzal szinte már saját magukat is az őrületbe kergetik. Ebben az állapotban aztán olyan dolgokra áldoznak a kelleténél sokkal több időt és energiát, melyekre valójában egyáltalán nem éri meg. 

Oroszlán

Az Oroszlánoknak meggyőződésük, hogy mindent, a lehető legapróbb részletekig nekik kell irányítaniuk az életben, mégpedig a saját elképzeléseik és érdekeik mentén. Azonban ha egy olyan részlettel találják szembe magukat, amivel nem elégedettek – és erre bizony meglehetősen nagy az esély, hiszen az elvárásaik rendkívül magasak – egészen addig nem nyugszanak, míg ki nem küszöbölik a csorbát. Ez azonban annyira lefoglalja őket, hogy az életük más területein megakadhatnak, sőt akár az oly fontosnak tartott kontrollt is elveszíthetik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top