nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek és a nyár

Ezeknek a csillagjegyeknek tuti a nyár a kedvenc évszakjuk

Végre itt a június, végre itt a nyár! Mutatjuk, melyik csillagjegyek örülnek ennek a legjobban.

Ikrek

A nyár vitathatatlanul az év legaktívabb időszaka, a legtöbb érdekesnek ígérkező programlehetőséggel. Mindez igazi Kánaán az aktív életet élő, a világ felé nyitott és hatalmas kíváncsisággal rendelkező Ikrek számára. Ráadásul ilyenkor van a szülinapja is.

Nyár és a csillagjegyek

(Nyitókép: Getty Images/Morsa Images)

Rák

A Rák szintén nyári szülött, ezen kívül igazi vízimádó is. Imád úszni, pancsolni, a vízparton sétálni. És melyik időszak is lenne alkalmasabb erre, mint a nyár? Ilyenkor feltöltekezik élményekkel, amikből aztán egész évben erőt meríthet.

Oroszlán

Az Oroszlánnak is nyáron van a születésnapja, ami kiemelten fontos számára, mert szereti ünnepelni magát. A csillagjegyhez tartozó égitest pedig maga a Nap, ami ilyenkor a legaktívabb, mint maga az Oroszlán is, ilyenkor lehet a legjobban sütkérezni, programokat szervezni, imádja ezt az időszakot.

Nyilas

A Nyilasnak mindene az utazás, a felfedezés, a buli. És nyáron van ezekre a legtöbb lehetőség. Valójában a Nyilas az egész életét igyekszik úgy élni, mintha mindig nyár lenne, a téli hidegben is meleg mediterrán tájakra képzeli magát.

(Nyitókép: Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top