nlc.hu
Horoszkóp

Nyári horoszkóp

Nyári horoszkóp: ezekre a csillagjegyekre rátalál a szerelem

Kíváncsi vagy, mit ígérnek az idei nyárra a csillagok?

Kos

Többet nem fog nyomasztani a múlt. Ennek kettős hatása lesz: 1. A kibékülésnek és/vagy a régi kapcsolat feltámasztásának esélye véget ér. 2. Beléphet egy új, méltó, legális szerelem. Július 6-tól az Oroszlánba lépő bolygók (Merkúr, Mars, Nap, Vénusz) felerősítik a vonzerődet és a szenvedélyedet. Ettől lesz igazán forró a nyarad.

Bika

Június 4. és július 19. között szentimentális hangulat uralkodik el rajtad. Kérdés, hogy a párod szereti-e, tolerálja-e ezt. Illetve, ha még nincs párod, akkor ki tartja szexinek az érzelgősséget. Tény, hogy akár tetszik a másiknak, akár nem, te szokatlanul szenzibilissé válsz. De nem kell aggódnod a népszerűséged miatt…

Ikrek

Június 20-ig a Nap az Ikrek jegyében jár, amitől „rajtad a világ szeme”. Túlzás nélkül állítható, hogy te vagy az események középpontjában. Szóval vonzó és népszerű leszel. Több hódolód is akad. Több vasat tarthatnál a tűzben. Kérdés, hogy megéri-e. Vagy azt a korrektséget képviseled, amit te is elvársz. Július 6-tól augusztus 22-ig különösen élénk lesz a társasági életed. Élvezd, és nyisd ki a szemed és a szíved!

Nyári szerelmi horoszkóp

Fotó: Getty Images/Kristina Lindberg

Rák

Az egész nyaradat átlengi egyfajta nosztalgiázás. Ez láthatatlanul, a háttérben munkál, és megnehezítheti, hogy élvezd a jelent. Június 4. és július 19. között Mars a Rákban energikussá, de türelmetlenné is tesz. Ez nincs jó hatással a szerelmi életedre akkor se, ha van párod, és akkor se, ha még nincs. Július 31-től Vénusz, a szépség bolygója a Rákban visszaadja azt a finomságot, amitől vonzó vagy.

Oroszlán

Júniusban mindenáron ellen kell állnod a csábításnak, ami titkos szerelemre hív. Július 6-tól jön el a te időd. A bolygók egymás után lépnek be az Oroszlánba (Merkúr, Mars, Nap, Vénusz), és rád terelik a figyelmet. Ha nem vagy szégyenlős, akkor élvezni fogod, hogy egyre több bókot és/vagy meghívást fogsz kapni. Kérdés, hogy lesz-e köztük olyan, amire szívesen mondasz igent. Ugyanis továbbra is magasan van a léc.

Szűz

Egy barátságból bármikor szerelem lehet június 4-től. Különösen intenzív napok: június 26., 28. és július 6. A kérdés csak az, hogy a vonzalom kölcsönös-e. Ha igen, akkor minden oké. De ha nem, akkor kínos helyzetbe kerülhetsz, és elveszíthetsz egy barátot. Úgy előzheted meg, ha nem célozgatsz, nem flörtölsz, hanem konkrétan rákérdezel, hogy most épp mi zajlik közöttetek. Hidd el, mindenkinek jobb lesz így!

Mérleg

A szerelmi életed idén nyáron 3 fázisra osztható: 1. Június 8-ig a hátráló Jupiter arra hajlamosít, hogy hátranézz. Ez egy régi szerelem visszatérésének esélyét hozza magával. 2. Június 9-től Jupiter elindul előre, amitől végre abbahagyod a nosztalgiázást. 3. Augusztus 3-án Uránusz hátrálni kezd, ami azt szimbolizálja, hogy a múltadból valaki váratlanul felbukkanhat. Csak ne engedd, hogy ez a jelent összezavarja!

Skorpió

Idén nyáron rád talál a szerelem akkor is, ha már van kapcsolatod, és akkor is, ha még nincs. Előbbi esetben Vénusz, a szerelem és szépség bolygója „felnyitja” a szemedet, és ismét szépnek látod a párodat. Utóbbi esetben olyan emberrel fogsz összefutni, akitől tátva marad a szád. Szépségétől el leszel ájulva. Mindez június 6. és július 4. között lesz a legintenzívebb. De sietned nem szabad – javasolja a Bikában járó Vénusz.

Nyilas

Ez a nyár sem fog eltelni szerelmi kalandok nélkül. Kérdés, hogy független vagy-e. Ha igen, akkor törekedj arra, hogy ne kötelezd el magad! Ha nem vagy független, akkor ne tedd ki magad alantas jeleneteknek! Augusztus 24-ig Szaturnusz hátráló mozgása szerint van időd feldolgozni, megoldani a múltat. Augusztus 25-től már nem lesz időd a régi dolgokon agyalni, hanem a jövőt, a jövődet, a jövőtöket kell építened.

Bak

Június 4-től valaki provokálni akar. Ebből vagy óriási veszekedés, vagy óriási szerelem lesz. Mindez a Marsnak köszönhető. Szerencsére jön Vénusz, a szerelem és szeretet bolygója július 31-től, és helyrehozza azt, amit nem rontottál el véglegesen. Ennek tudatában kell okosan kiállnod a provokációt. Egyénileg eltérő, hogy mindez egy már működő párkapcsolatot vagy egy éppen kezdődő párkapcsolatot tesz próbára.

Vízöntő

Több hódolód is lesz idén nyáron július 6. és augusztus 25. között. Egyikük arisztokratikus stílusával fog levenni a lábadról. Merkúr, a kommunikáció bolygója azt jelzi, hogy figyelmed középpontjában a beszélgetések lesznek. Szó szerint és átvitt értelemben is helytálló a megállapítás, hogy a másik hangszíne beszédesebb lesz, mint az, amit valójában mond. Vagyis hagyatkozz bátran a füledre, és ne csak a szívedre!

Halak

Július 26. után bármikor beléphet az életedbe egy olyan ember, aki egyszerre lesz idegesítő és izgalmas is. Ezt az embert Merkúr jelzi, ami a Szűz jelében járva a másikat józanná, precízzé és eszessé teszi. Ha ezekben te nem vagy a legjobb. Szóval sokat tanulhatsz tőle. Felmerül a kérdés, hogy a tanulás nem oltja-e ki a szerelmet. Lehet, hogy a szerelem az „álruha”, amibe a másik „belebújva” tudja átadni a tanítást.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top