nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akiknek nem lesz egyszerű a nyár

Csillagjegyek, akiknek nem lesz egyszerű a nyár

Ezek a csillagjegyek nem igazán zárják a szívükbe az idei nyarat.

Kos

Túl lassúnak érzi a dolgok haladását, örökké türelmetlen. A Kos veleszületett türelmetlensége időnként elviselhetetlennek tűnik. Ahelyett, hogy a frusztrációidat hagyod gyűrűzni, próbálj meg inkább kitörni belőle, például egy kiadós testmozgással.

Ikrek

Stresszes időszak jellemzi az életét, még szétszórtabb és idegesebb lehet a szokásosnál. Elfelejti a találkozókat, rosszkor mond rosszat, mintha nem is ott lenne fejben, ahol kellene. A legjobb mód ennek az időszaknak az átvészelésére a nem cselekvés.  

Nyár és a csillagjegyek

Fotó: Getty Images

Szűz

Stresszes időszak ez a Szűz számára is. Elég sok energiája elmegy az idegeskedéssel, és azt érzi, hogy egy nagy káosz közepén álldogál egyedül. Nehéz helyesen cselekedni és jól végezni a munkánkat, amikor megbénít minket a stressz, ezért inkább szánj több időt a fontos dolgokra, illetve duplán ellenőrizz mindent.

Skorpió

Úgy érzi magát, mintha visszatartaná az energiáit. Szeretne falat építeni a saját védelme érdekében, mert minden külső erő túlterheli. Az otthon biztonsága most nagyon vonzónak tűnik. Mindazonáltal mindaddig, amíg szabadidejét minőségi törekvésekkel tölti ki, lelkileg nagyon gazdag tapasztalat lehet számára.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top