nlc.hu
Horoszkóp

Heti horoszkóp

Heti horoszkóp 2022. június 6-12. – Kedvező bolygóállások várhatók

Pünkösd hétfővel indul a hét, aminek duplán örülhetsz. Hiszen a hosszú hétvége utolsó napján nem lesz nehéz fényszög az égen. További jó hír, hogy kedden és szerdán, majd pénteken is lesz szuper bolygóháromszög az égen. Ez és a vasárnapi Vénusz-Uránusz együttállás szó szerint megszépíti a napjaidat…

Vajon neked mi mindent jelez a heti horoszkóp? Természetesen ezúttal is megtudhatod a legfontosabb részleteket és a várható fejleményeket. Érdemes előre felkészülni a legfontosabb változásokra, újdonságokra.

KOS – heti horoszkóp

Hétfőn nem bírsz magaddal, és takarítani vagy rendezkedni lesz kedved. Ne állj ellen ennek a vágyadnak, mert a Szűz Hold segít, hogy látványos legyen az eredmény. Keddtől a föld elemi energia dominanciája praktikus, logikus hozzáállást erősít benned. Ez remek, mert most a konkrétumok visznek előre, és nem az elméletek. Péntek alkalmas mindenféle megbeszélésre, tanulásra, vizsgázásra. A mozgalmas hetet hétvégén ki kell pihenned. Jót tenne, ha víz mellé mennél kikapcsolódni. De nem muszáj úsznod…

BIKA – heti horoszkóp

Imádni fogod ezt a hetet. Nemcsak azért, mert a hétfő munkaszüneti nap, hanem azért is, mert kedden és szerdán egy szabályos bolygóháromszög lesz az égen. Ez még pénteken visszaköszön, és segít neked abban, hogy mindent és mindenkit békésen viselj. Akkor is, ha emiatt bárgyúnak hisznek. Nem kell azzal törődnöd, hogy ki mit hisz. Pénteken jó hírt kapsz pénzügyeiddel kapcsolatosan. A hétvégédet váratlanul megszépíti egy Vénusz-Uránusz együttállás. Vénusz a szépség, Uránusz a váratlan dolgok jelölője.

Ember a csillagok alatt

Égi erők (fotó: Unsplash)

IKREK – heti horoszkóp

A hét elején szokatlanul le leszel lassulva. Nincs kedved nyüzsögni, pörögni. A környezeted azt hiheti, hogy valami bajod van. Ne foglalkozz velük! Csinálj mindent abban a kényelmes tempóban, ami jólesik! Csütörtöktől felgyorsulsz, és visszatér a derűd, kreativitásod és vállalkozó szellemed. Sőt pénteken egy nagyszerű bolygóháromszög áldást hoz neked. Bármilyen kihívás előtt állsz, siker kísér. Ezt hétvégén megünnepelhetnéd a születésnapoddal együtt. Csak ne ess túlzásba! Ne legyen drága a dolog!

RÁK – heti horoszkóp

Amilyen csendes lesz a hétfőd, olyan sokan fognak megtalálni kedden és szerdán. Ez most kivételesen nem lesz terhedre. Zavarba ejtően sok elismerést kapsz. Nem ciki, ha elpirulsz. Sőt valakinek pont ez tetszik. A hét második felében eljön az ideje, hogy egyik rokonoddal megbeszélj valamit. Nem szabad tovább halogatnod. Sokat segíthet neked az a bolygóháromszög, ami pénteken lesz az égen. A hétvégéd kifejezetten szépnek ígérkezik. Ha meglátod a szépséget, rögzítsd az emlékezetedben, és/vagy fotózd le!

OROSZLÁN – heti horoszkóp

A hétfői munkaszüneti napot használd ki, élvezd, és ne gondolj arra, hogy másnap már dolgozni kell! Kedden és szerdán nem lesz panaszra okod, mert egy remek bolygóháromszög segít, hogy hatékony legyél. A hét második felében járj nyitott szemmel és füllel, mert sok fontos információ jön! Egy pénteki bolygóháromszög abban segít, hogy ne maradj le semmiről. A hétvégéd feszült lehet, ha túl sokat agyalsz, és ki akarod találni, hogy mi lesz. A jövő folyamatosan alakul. Ezt kell felismerned és elfogadnod.

SZŰZ – heti horoszkóp

Ennél jobban nem is indulhatna a heted. Nemcsak a hétfő lesz kedvedre való, hanem az a bolygóháromszög is, ami kedden és szerdán neked „dolgozik”. Mindenben sikeres, szerencsés és hatékony leszel. Hihetetlenül olajozottan mennek a dolgaid. Hidd el, hogy létezik ilyen! A hét második felében a vártnál jobban alakulnak a pénzügyeid. Ennek örömére valamit szeretnél megvenni. Legyél óvatos! Nehogy megbánd! Hétvégén váratlanul meghívást kaphatsz. Nem szereted a váratlan dolgokat. Ezért zavarba jöhetsz…

MÉRLEG – heti horoszkóp

Nem csak hétfőn, hanem kedden és szerdán is csinálj mindent komótosan! Inkább legyél lassú, semmint hibázás miatt duplán kelljen megcsinálnod valamit! Szerencsére egy szuper bolygóháromszög segít, hogy elégedett legyél az eredménnyel. A hét második felében érzékennyé válhatsz. Különösen a durva, tapintatlan stílusra. Még jó, hogy pénteken egy másik bolygóháromszög frissítően hat rád. A hétvége tartogat valami meglepetést. Ezzel nem lenne baj. Csak ne kerüljön sokba. Semmiképp se menj mínuszba!

SKORPIÓ – heti horoszkóp

Szinte egész héten marcangolhat az irigység és féltékenység. Az égi folyamatok szerint úgy látod, hogy rajtad kívül mindenkinek jól megy a sora. Csak neked nem. Ezt az önsajnálatot gyorsan abba kéne hagynod. Máskülönben belebetegszel. Próbálj meg együtt örülni másokkal a sikereiknek és boldogságuknak. Kezdheted azzal, hogy a közösségi oldalakon gratulálsz nekik. A jókívánságaid bumerángként visszatérnek hozzád. Hétvégén váratlan kedves gesztust vagy randevús meghívást kapsz. Talány, hogyan fogsz reagálni…

NYILAS – heti horoszkóp

Legyél precíz és figyelj oda a részletekre a hét elején! Nem kicsi a tét: a jövőd. Még jó, hogy kedden és szerdán egy remek bolygóháromszög segít neked. Csütörtöktől az égi folyamatok szerint meg kéne találnod az egyensúlyt minden téren. Hajlamos vagy túlzásokba esni és/vagy túlvállalni magad. Majd mindig az a vége, hogy totál lemerülsz. A hétvége dupla kihívás elé állít: pihenned kell, és közben az édességgel óvatosnak kell lenned. Fehér cukor helyett „barátkozz össze” a természetes cukrokkal!

Eper eperlekvárral

Eperálom (fotó: Unsplash)

BAK – heti horoszkóp

Nagyszerű lesz a közérzeted és a hangulatod is a hét elején. Ráadásul egy nagyszerű bolygóháromszög kedden és szerdán sikereket ígér minden területen. Természetesen ez nem érdemtelen: már sokat tettél ezért. Csütörtöktől a munkahelyeden nagy jövés-menés lesz. Próbálj meg kimaradni! Úgy tűnik, most nem tőled függ a végeredmény. Nem neked kell döntened. Ne bánd! A hétvége tartogat pár fordulatot: több téma sem úgy végződik, ahogy tervezted, hitted. Jó hír, hogy jobban. Ez jogos elégedettséggel tölt el…

VÍZÖNTŐ – heti horoszkóp

A hosszú hétvége utolsó napján, hétfőn megállni látszik az idő. Ez ellen most nem fogsz ágálni. Végre le tudsz csendesedni. Ezek után keddtől nem esik nehezedre felvenni a fonalat. Sőt egy remek bolygóháromszög segít, hogy hatékonyan haladj a feladataiddal kedden és szerdán. További remek hír, hogy pénteken lesz egy másik remek bolygóháromszög, ami a kommunikációban segít. Ragadj meg minden alkalmat beszélgetésre, egyeztetésre! A hétvégéd az otthonod szépítéséről szóljon! Élvezd ki minden percét!

HALAK – heti horoszkóp

Azzal indul a heted, hogy valaki folyton a figyelmedet akarja kivívni. Minél előbb megkapja, amit akar, annál gyorsabban szabadulhatsz. Ez még kedden és szerdán is érvényes. Még jó, hogy egy kiváló bolygóháromszög békét hoz magával. Csütörtöktől a kiadásaidat kellene kordában tartanod. Ne költekezz meggondolatlanul! Még nagyon a hónap elején járunk. Hétvégén elemedben leszel. Főleg, ha vízpartra mész. Mindegy, hogy ez tó, folyó, medence. Csak víz legyen! Ott kikapcsolhatsz, lelazulhatsz, feltöltődhetsz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top