nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek titkai

Minden csillagjegynek vannak titkai, ezek lennének azok

Csillagjegyünktől is függhet, hogy énünk melyik oldala az, amit nem szívesen vállalunk fel.

Mindenkinek vannak titkai, olyan dolgok, amiket nem mernek másoknak elárulni, nem akarják, hogy mások is tudjanak róluk. Az, hogy énünk melyik oldalát nem vállaljuk szívesen, a csillagjegyünktől is függhet. De nézzük, melyik jegynek mi a legnagyobb titka. 

Vízöntő (január 21.–február 19.)

Nem feltétlenül érzik magukat jól, ha sokan veszik őket körül, elveszettnek érzik magukat, gondolataik elkalandoznak, és hiába próbálnak kapcsolódni másokhoz, az nem biztos, hogy menni fog nekik.

Halak (február 20.–március 20.)

Hogy megkapják a szerintük nekik járó figyelmet, hajlamosak kicsit kiszínezni a valóságot. Ez nem jelenti azt, hogy ne lennének őszinték, csak egy kicsit máshogyan értelmezik ezt annak érdekében, hogy szimpátiát ébresszenek. Emellett szeretnék megóvni magukat a csalódásoktól, hogy összetörjék a szívüket, ezért nehezen engednek magukhoz közel másokat. 

Kos (március 21.–április 20.)

Vannak Kosok, akik beismerik, vannak Kosok, akik nem, de a győzelem érdekében hajlamosak csalni, letérni az egyenes útról. Persze ez nem jelenti azt, hogy mindig a kerülőutat választják, de a kísértés arra, hogy így érjenek célt, mindig jelen van az életükben.

Bika (április 21.–május 21.)

Lehet, hogy úgy tűnik, hogy nagyon magabiztosak és lazák, de a Bikák legbelül nagyon bizonytalanok és nagyon bizalmatlanok. Ám ha valaki meghódítja a szívüket, ha valakiről úgy gondolják, hogy ő az Igazi, akkor igazi nyitott könyvvé válnak.

Fiatal pár a réten

Fotó: Pexels

Ikrek (május 22.–június 21.)

Vannak, akik felszínes embereknek tartják őket, mert úgy gondolják, hajlamosak megalapozatlanul szakítani partnerükkel. Pedig mindössze arról van szó, hogy szerintük az, hogyha a partnerük nem ír vissza, vagy nem hívja vissza őket, akkor az igenis egy ok arra, hogy kiadják az útját. De nemcsak a szerelmi kapcsolatokban ilyenek, a barátokkal is nagyon óvatosak, soha senkinek nem fedik fel valódi énjüket, ugyanis nem szeretik sebezhetőnek érezni magukat. 

Rák (június 22.–július 22.)

A Rákok úgy érzik, hogy mindannyiuknál felsőbbrendűbbek, ennek ellenére soha nem szakítanák meg kapcsolatot a barátaikkal, ismerőseikkel. És az igazsághoz az is hozzátartozik, valójában nagyon sebezhetőnek érzik magukat, és emiatt vastag falakat építenek maguk köré, és mindent megtesznek annak érdekében, hogy megőrizzék imidzsüket.

Oroszlán (július 23.–augusztus 23.)

Legnagyobb titkuk, hogy mindenkire féltékenyek és irigyek, fáj a foguk arra, ami a másé, és ez befolyásolja az ítélőképességüket is. És még valami, bár ez talán sokak számára nyilvánvaló, az Oroszlánok nagyon szeretnek reflektorfényben lenni.

Szűz (augusztus 24.–szeptember 22.)

Nagyon értenek a hamis bókokhoz, ezért nem szabad nekik mindent elhinni, ha valami dicsérőt mondanak, azt általában udvariasságból teszik. A Szüzek emellett szeretik túlgondolni a dolgokat, és életük során biztosan sok embertől megkaphatják, hogy ideje lenne egy kicsit lazítani. 

Fiatal nő gondolkodik a szobájában

Fotó: Pexels

Mérleg (szeptember 23.–október 23.)

A Mérlegeknek nagyon jó a rábeszélőképessége, könnyen manipulálnak másokat, a bűntudatot vagy szégyenérzetet pedig szinte csak hírből ismerik. Ami viszont nagyon is ismerős érzés számukra, az az egyedülléttől való félelem, de ezt valószínűleg soha nem ismernék be. 

Skorpió (október 24.–november 22.)

A Skorpiók nagyon sok titkot őriznek, és nem árt velük óvatosnak lenni, mert miközben magukról semmit nem árulnak el, másokat szívesen beszéltetnek. 

Nyilas (november 23.–december 21.)

Ugyan képesek szeretni, de az elköteleződés sajnos nem az erősségük, ha tehetik, menekülnek előre, de minden csak idő kérdése, ha kellő türelemmel vagy irántuk, akkor lehet, hogy a várakozás kifizetődő lesz. 

Bak (december 22.–január 20.)

A Bakok nem felejtenek, így a megbocsátás sem az ő kenyerük, ami azzal jár, hogy vagy megkeserítik a másik életét vagy megszakítják vele a kapcsolatot. Emellett kerülik, hogy olyan helyzetekbe kerüljenek, ahol kiderülhet, nekik is vannak gyengeségeik, mert szeretik, ha erősnek tűnnek, ha az emberek azt gondolják róluk, hogy nincsenek hibáik. 

titok

Fotó: Pexels

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top