nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek és a titkok

Ezeknél a csillagjegyeknél nincsenek biztonságban a titkaid

Az igazán súlyos titkokat, legalábbis a horoszkóp szerint, semmiképp sem kéne rájuk bíznod…

Szűz

A Szűz alapvetően tényleg nagyon megbízható típus, és ha ígéretet tesz rá, tényleg nem adja tovább a rá bízott információkat. Ugyanakkor felmenti magát minden ígéret alól, amint lazul közöttetek a kapcsolat, vagy már nem tart a legközelebbi barátjának. Ilyenkor pedig hajlamos mindent és nagyon részletesen kifecsegni rólad. Szóval, esetében két dolgot tehetsz: vagy nem bízol rá semmilyen fontos titkot, vagy gondosan ápolod a vele való barátságot.

Csillagjegyek és a titkok

Fotó: Getty Images

Vízöntő

Ha a Vízöntőre bíznád a titkaidat, s azt szeretnéd, hogy senkinek se adja tovább, annak a titoknak nagyon hangsúlyosnak kell lennie. Ellenkező esetben egyszerűen kinevet téged, s képtelen leszel meggyőzni, hogy azt ne mondja el másoknak. Persze a legjobb, amit tehetsz, hogy nem őt választod erre a feladatra, ha már úgy érzed, nem tudod magadban tartani a titkodat. A Vízöntő ugyanis az első adandó alkalommal mindenkinek továbbmeséli a történetet, csupán azért, hogy mindenki jót derülhessen rajta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top